Napsat recenzi

úžasná dovolená....

Recenze hotelu Kefaluka Resort & Spa ***** (Turecko - Bodrum - Akyarlar)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2013
Přečteno: 611x
Recenze se líbila: 560 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pohled z terasy v Lobby baru,nádhera :) na živo... pohled z terasy v Lobby baru,nádhera :) na živo...

Resort na úrovni,vše měli O.k.,zařídili nám honeymoon,jelikož jsme byli na svatebni cetse s manzelem,na pokoj jsme dostali pozornost (šáňo,dort)...prostě nemám co dodat....pro vsechny vekove kategorie,animacni programy-super po cely den,akce v amfiteatru,disco uvnitr,i venku,ziva hudba,vodni sporty.....kino,bowling.....

Ubytování  průměrně (5/5)

prostorné pokoje (junior),s velkou terasou jsou super...

Strava a stravování  průměrně (5/5)

šíleně moc jídla i nenasytný gurmán,tu jídlo ocení.... :D kam se hnete,tam buď jíte,nebo pijete....bar na plazi(na molu) bar u bazenu,u bazenu bar ZUZU-piti,hamburgry,vafle,gezleme,polivky,kebab a to vse je jen svacinka :D :D :D

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

služby hotelu,super.kazdy den uklizeny pokoj,kazdy den doplneny minibar....

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Pláž je u hotelu se svym molem a barem..pláž je s kaminky,hlouběji vetší kameny,takže boty do vody....prostě krááása...nemám co dodat...

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

príjemně relaxující,žádný hotel nalepený na sobě,klídeček :D necelý 1km je Akyarlar,tam se muzete jit podivat na prochazku,je tam mensi pristav,poté 10km je Turgutreis,kazdou sobotu tam poradaji trhy,docela zajimavy zazitek :D,no apak vylet do Bodrumu 25km od hotelu,svezete se MHD :D tzv.(dolmuší-taky dobrý zazitek). zastavka je u hotelu :)

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Nejlepší dovolená,která nás mohla potkat,bylo to tu lepší,jak jsme očekavali od CK.

Vyplatí se investovat a máte dovolenou nádhernou,pokud jak ti nekteri tu pisou ze byli ve 3hvězdě,a vsechno na pytel,jejich problem...vzdy do turecka do 5ti hvězdy a nebudete mít,zde takové pripominky,jak někteří...nechápu.Doporučuji tento hotel !!!!! Čechy vubec neznali,bylo nas tam 6lidi na cely hotel,chovali se k nam jak k rusum,atd...jen potreba vyuzivat AJ jen zaklady na objednani :),ani nevedeli kde je ceska republikaa,to nas celkem pobavilo :) pokud se vam to zda drahe,vyuzijte prilezitost na konci zari,nebo zacatek rijna porad 30st.,a je to levne :) tak papanek

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bodrum - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání