Napsat recenzi

Nejluxusnější dovolená v životě

Recenze hotelu Kefaluka Resort & Spa ***** (Turecko - Bodrum - Akyarlar)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 952x
Recenze se líbila: 509 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Luxusní hotel s výbornými službami. Personál velmi příjemný, profesionální, ochotný. Všude čisto, neustále se uklízelo. Jídlo opravdu 24h denně, stejně tak i pití. Ani chvíli se člověk nemá šanci nudit.

Ubytování  průměrně (5/5)

Měli jsme s přítelem a kamarády zaplacený Deluxe room, ale po příjezdu jsme byli mile překvapeni, protože jsme byli v Junior suite. Jedná se o jeden velký pokoj rozdělený na ložnici a obývák. Postel velká, pohodlná, spousta úložného prostoru ve skříních , nočních stolcích... V obyváku rozkládací gauč, koberec, konferenční stolek... Ubytování opravdu krásné, čisté, každý den poctivě uklizeno.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Jídlo bylo to nejlepší co jsem kdy v Turecku jedla. Po celý den není ani minuta, kdy by nebylo kde si dát něco k jídlu nebo k pití. Každý týden hotel pořádá tématické večery - např. turecký a rybí. Při tureckém večeru byla živá hudba, typická turecká jídla.. při rybím večeru vše od různých mořských plodů, sushi až po čerstvé ryby, které kuchař připravoval přímo před Vámi na terase hotelu.

Velmi se mi líbí, že je v hotelu myšleno i na rodiny s dětmi. Pro ně je koutek s dětskou stravou, přímo v restauraci i různé mixéry, ohřívače láhví... Vše co maminky potřebují pro přípravu jídla. pro dítě.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

Za týdenní pobyt jsme ani nestihli využít všech služeb. Klasika posilovna, fotbal, volejbal... až po půjčovnu kol, bowling. kino, knihovnu, elektronické hry... každý den je co dělat. V přízemí hotelu je i wellnes centrum, kde se dají zakoupit služby jako masáže... zdarma je sauna, vnitřní bazén.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Pláž je uměle vytvořená písečná, ale krásná, udržovaná. Všude na pláži i v zahradě hotelu dostatek lehátek a míst k relaxaci. Do moře se dá vstoupit přímo z pláže anebo z mola, kde je vstup do 3m hluboké vody. Moře průzračně čisté, okolo mola jsou rybičky, které jsou zvyklé se tam nechat krmit. Číšník Vám pro ně dá "žrádlo", které jim můžete házet.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Hotel je na konci cesty, takže se není kam dál dostat. To zaručuje dostatek soukromí. Přímo u hotelu staví autobus, kterým se můžete dostat do blízkých měst. Do města Akyarlar, kde se hotel nachází, je to cca 10 minut chůze. Je to malinké městečko s malým přístavištěm. Dají se zde domluvit výlety lodí okolo pobřeží. Každý čtvrtek je zde malý bazar hlavně s jídlem. Protože je určen pro místní, dá se zde nakoupit za opravdu dobré ceny. Hlavně koření.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

S dovolenou jsem byla opravdu maxilálně spokojená, nenašla jsem jiný hotel, který by mě tak zaujal. Dokonce jsme se sem rozhodli letos letět na svatební cestu, což je známka skutečné spokojenosti. Ostatně tento hotel má i speciální programy pro honeymoon. :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bodrum - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání