Napsat recenzi

Siam

Recenze hotelu Siam Elegance Hotel & Spa ***** (Turecko - Belek - Bogazkent)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2015
Přečteno: 361x
Recenze se líbila: 537 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Da se říci, že jsme byli celkem spokojeni. Jeli jsme do Beleku hrát golf a tak jsme chodili brzo ráno na hřiště a do hotelu jsme se vraceli pozdě odpoledne. Mělo to svoje "ale".

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Něměli jsme problém, úklid denně, bez výtek

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Nejsme nároční, a tady je to "ale". Tím, že jsme nechodili na obědy, měli jsme "jen" polopenzi. To bylo vidět hlavně při večeři. Kdo byl all inclusive toho personál neřešil. My jsme si objednali pití a ihned se dostavil účtující číšník a přes pokojovou kartičku nás zkasíroval. Zvlášť ponižující byl moment, kdy jsem požádal o zmrzlou vodu.(na hřišti by se hodila) Okamžitě zareagoval a zaúčtoval si 2,5Euro. Druhý den jsem se marně pídil po vodě. Ani za dva dny nic, nikdo nic neřešil, neuměl, nebyl..Nešlo mi 2,5E, ale voda byla i pro polo. ráno zdarma..:-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

personál se k polopenzistům choval sice slušně, ale malinko přezíravě...vybavení standardní, využili jsme vnitřní bazén, saunu i turecké lázně. Venkovní bazén vypuštěn.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Na pláži sice plno, ale na koupání to nebylo. Bylo brzo :-) teploty kolen 16C. Nebyli jsme tam kvůli moři. Stav bych hodnotil jako: před sezónou

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Celkem to ušlo, procházka v den volna, nákupy i na bazaru. I když psali že prodejci nejsou tak agresivní jako v Tunisu, nebo Egyptě, ale snažili se.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Jídlo bez jakýchkoli problémů, a na rozdíl od Tunisu a Egypta děli se změny v jídlech. Vybral by si dietář.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 20
z 23 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Belek - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání