Napsat recenzi

Rixos Lares

Recenze hotelu Delphin BE Grand Resort ***** (Turecko - Antalya - Kündu)

Hodnocení:
průměrně: 4,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2012
Přečteno: 438x
Recenze se líbila: 550 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Velmi krásná a klidná dovolená. Doporučuji starším parum a rodinám s dětmi ve věku od narození do max. 8 let. Starší děti se budou nudit.

Ubytování  průměrně (5/5)

Senzační, každý den bylo uklizeno + čisté ručníky+doplněná lednice vodou, džusem,colou a pivem.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

V Turecku jsme byli už 4krát,takže víme,že k večeři je slušnost se obléci do něčeho jiného,než kraťasy s tílkem nebo pareo. Bohužel někteří se i přes slušnost obsluhy u vchodu nehodlali převléci a nevkusně se předváděli.V jídle velký výběr pro každého (vegetarián,masožravec,). Úžasný dětský bufet, pro mimča ohřívačky,mikrovlnky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Hotel moc pěkný,velmi čistý,voňavý. Personál milý,nevtíravý,vycházel vstříc. Bazény pěkné,obsluha u bazénu jezdila na kolečkových bruslích a vozila nám drinky,které jsme si objednali+ krásně vychlazené žíňky na ochlazení těla. Zázemí pro mimča byla úžasná, přebalovací pulty,sprchy a toalety u bazénu. Večerní program pobavil malé děti a dospělé,ale bohužel pro děti ve věku 9 až15let nic moc.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Čistá pláž i moře. Obsluha velmi příjemná.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Velmi klidné,možnost nákupu 5min od hotelu příjemnou procházkou.

Celkový dojem  průměrně (4,8/5)

Úžasná dovolená. CK Pantour mohu jen doporučit ,vše bylo bezchybné,let a přistání suprové.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Antalya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání