Napsat recenzi

Příjemná dovolená

Recenze hotelu Delphin BE Grand Resort ***** (Turecko - Antalya - Kündu)

Hodnocení:
průměrně: 4,8/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2015
Přečteno: 286x
Recenze se líbila: 418 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pěkný hotel, na dobrém místě, nedaleko nákupní možnosti, pěkná pláž

Ubytování  průměrně (5/5)

Měli jsme velký pokoj 46 m2 ve věži ve 3. patře - nelze vůbec nic vytknout. Denně květiny v pokoji, výměna ručníků a ložního prádla taktéž denně. Výtečná výtvarná práce uklízeček - na postelích jsme měli různé postavy zvířátek i lidí z ručníků či našich nočních úborů. Jednou jsme si mysleli, že nám někdo leží v posteli. Koupelna výborně vybavena, gely na mytí, šampony, holícími strojky, kartáčky na zuby včetně past atd. prostě vše, co máte doma v koupelně.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Bohatý výběr jídla, chaos při obsluze pití - bylo vidět, že je začátek sezony a personál (mladí lidé) nevěděli co mají přesně dělat a které stoly obsluhovat - starší personál uvnitř restaurace bez problémů. Na terase po odchodu hostů vázlo prostření stolů. Starší personál nosil vysílačky, které jsou značně hlučné. Stále do nich někdo mluví. Neskutečné chování klientů z Ruska - brala jsem si z mísy jahody a oni mi vzali přímo tu celou mísu a odnesli si ji ke stolu. Zůstali jsme tam všichni jako opaření. Všeho si nandají hromady a pak to nejedí.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Vybavení hotelu výborné, u bazénů rozvážejí pití na kolečkových bruslích a na elektrické tříkolce rozvážení balenou vodu, krabicové džusy, minerálku atd. Během dne přivezou až k vám k lehátku zeleninu a ovoce, které vám oloupají, teplou rýži, večer pro děti vata a pop corn, Během dne v různých venkovních prostorech se dělá párek v rohlíku, pizza, jejich placky, těstoviny, vafle,zmrzlina, plněná brambora atd. Špatný přístup do bazénů, schůdky již dosluhují a všude je 1,40m. Nedovedu si představit jak tam lezou starší lidé a invalidi (jinde jsou všude rampy). Večer profesionální program a před ním dětské disco. Krásné prostory pro děti.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Pláž upraveném čistá, moře teplé a čisté. Vstup výborný, žádné kameny. Lehátka, slunečníky všeho dostatek. Mezi lehátkovými řadami je zámková dlažba, k molu také dlažba a prkna tj. všude se jde velice pěkně. Děti tam mají ohraničené a zakryté pískoviště s lopatičkami, kbelíčky, hrabičkami atd. U moře též restaurant, kde je k dostání vše od pití po jídlo. V pozdních večerních hodinách na pláži disco.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Obrovská zahrada, nádherně udržovaný areál hotelu, vše oplocené, v okolí je řeka s několika vodními kanály, přes které jdete na hlavní ulici - hrůza - ve vodě je vše, plastové láhve, pytlíky atd. Jsou tam i hejna komárů. Na břehu jsou rybáři, ryb měli hodně, jen si nedovedu představit je jíst z takové stoky.

Celkový dojem  průměrně (4,8/5)

Na plakátech je ukázáno, jak bude hotel vypadat příští rok - převzal ho řetězec Delphin, zvýší se ubytovací kapacita, řekla bych asi o 1/3 - nastaví se ramena a přidělá křídlo a jedna věž. Předělají se tobogány - to je velice zapotřebí - děti padají do l,4 m hloubky. Další dětský bazen má zase jen 0,33 m. Určitě do Botaniku přijedeme, je na výborném místě, nedaleko letiště - super transfer. Hotel má atmosféru. Škoda jen, že co je za plotem mě nezajímá - jejich hosté přece chodí na hlavní nákupní třídu a vidí jak to tam je. Je to vizitka národa i vedení hotelu, které asi jede z hotelu po silnici a nikdy nešlo ten kousíček pěšky. POZOR v pokojích jsou i komáři.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 4 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Antalya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání