Napsat recenzi

NESPOKOJENOST -DO MERLIN BEACH PARKU NEJEZDĚTE !

Recenze hotelu Arsi Paradise Beach Hotel *** (Turecko - Alanya - Tosmur)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 144x
Recenze se líbila: 413 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel je nabízen CK jako 4****,ale úroveň odpovídá 2**.Je zarážející ,že je ještě nabízen a všichni klienti jsou podváděni.Každý pokoj má nějakou závadu(klima,dveře,voda,toalety atd.).All inclusive nefunguje.Bazén s tobogánem na zavření s možností úrazu.Večerní program téměř žádný,pořád stejná hudba.

Jediným pozitivem je čisté teplé moře a slušný placený plážový servis.

Hotel je vzdálen od centra 4 km ,ale v jeho okolí je dostatek obchodů.

Zaměstnanci hotelu neumí žádný cizí jazyk.

Ubytování  průměrně (2,4/5)

Po příjezdu na hotel ve 2 hod.ráno nám byl předán pokoj v 5.patře.Nefunguje žádný ze tří výtahů ! Na pokoji nefungovala lednice,WC,TV ,netekla teplá voda a nebylo pro 4.přihlášenou osobu připraveno žádné povlečení.

Ráno po příjezdu delegátky nebyl z naší skupiny nikdo,kdo by neměl nějakou závadu.

Většinou nefungovala klimatizace.

Hotel vypadá omšele,výhled do rušné ulice s čističkou.

Strava a stravování  průměrně (2,4/5)

Strava je dovážena,tudíž nastávají situace ,kdy něco dojde.Nejčastějším slovem personálu je finisch.Svačinky tak 2 za týden ve formě zbytků.

O All inclusive se nedá vůbec hovořit.

Stejná situace je u pití.Zboží je dováženo a po té rozleváno s PET lahví ,alkohol podřadných značek.Opět velmi často dojde ještě před ukončením času All inclusive.

Jídelna jen venkovní ,boj o stůl i příbory.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,3/5)

Polovina hotelu zavřená,služby jako dětský koutek nebo CK kanceláří nabízený doprovodný program proto žádný.Personál hotelu se za celou dovolenou neusměje,čišníci bojují s nepořádkem majitele.Co je zarážející je jazyková negramotnost personálu a to včetně recepce.Vše působí dojmem obelhání klienta a výsměchu na jeho stížnosti.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Jediné pozitivní na celém pobytu.Přestože je pláž dostupná jen přes frekventovanou cestu,je čistá,personál ochotný a moře skutečně krásné i teplé.

Lehátka a slunečníky za poplatek,na vstup do moře doporučuji obuv.

Vodní sporty je možno využít.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Ze dvou stran hotelu frekventované cesty,jedna boční ulice s čističkou přímo pod okny,z druhé pro ubytování nevyužívané strany ulice plná nepořádku.

V okolí hotelu je ovšem dostupné množství obchodů i restaurací,centrum Alanye přístupné autobusem za poplatek 1euro.

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

Dovolená to rozhodně není pěkná a negativní zážitky převažují.

Hotel by měl být okamžitě zavřený a zástupci cestovních kanceláří by měli ukončit s majitelem spolupráci.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 23 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání