Napsat recenzi

Akční dovolená

Recenze hotelu Arsi Paradise Beach Hotel *** (Turecko - Alanya - Tosmur)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 241x
Recenze se líbila: 460 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Po příjezdu do hotelu jsme byli zmatení...objednali jsme si hotel 4* a na dveřích byly jen 3. Některé fotky odpovídaly, ale některé vůbec.

Myslím si, že je problém ve jméně a motání dvou hotelů, které k sobě patří, ale kombinací názvů mají nesčetně (Merlin Beach Park, Merlin Park, Merlin Hotel, Merlin Beach Hotel...v tom se nedá vyznat!).

Nicméně, pomineme-li jméno, už bych se tam neodvážila vrátit!!!

Od delegátek jsme se při řešení problémů dozvěděli, že hotel má dlouhodobé problémy a nelepší se to, naopak!

!!!!!!!

V hotelu časté a dlouhé výpadky elektřiny, netekoucí voda několik hodin v kuse - odráželo se to i na jídle a bazénu. Když už šla elektřina, klimatizace fungovala špatně.

Ubytování  průměrně (2,4/5)

Ubytování jako takové by bylo fajn.

Nic nového ani luxusního, ale pokoje byly prostorné, víc postelí než bylo potřeba... Balkon tak akorát, jen výhled nic moc.

Strava a stravování  průměrně (2,4/5)

První den po probuzení dobré, ale navečer už šlo do tuhého...

Jídlo bylo samozřejmě to, co zbylo od snídaně a oběda spracované jinak (oschlé okurky byly opečené a dané jako jedna z příloh), jídlo studené, voda nebyla, točené pivo - když zaběhl někdo koupit PET lahve s pivem, tak se zrovna "točilo", stejně tak džusy (=šťávy naředěné vodou), káva nefungovala...

Odpolední svačina nebyla, dopolední taky ne.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,3/5)

Personál milý.

Vybavení:

-bazén - nažloutlý a teplý,

-venkovní bar - fungoval jen někdy a téměř nic v něm nebylo k dispozici, program žádný, dětské brouzdaliště bez klouzačky, tobogán u bazénu nefungoval (netekla do něj voda, tudíž neklouzal, šlo o spálení kůže!)

-výtah - nefungoval, naštěstí jsme tahali kočár "jen" do 4.patra a né do 6.

Mohlo se chodit do druhého hotelu, ale ten byl přeplněný, nebylo si ani kam sednout a tím pádem na vše fronty...

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Byli jsme tam z důvodu problémů hotelu jen cca hodinku.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Nestihli jsme okouknout, přijeli sjme do hotelu ve 4:00 ráno, hned po vyspání navečer začaly peroblémy a my řešili přestěhování do jiného hotelu, kam jsme druhý den před obědem jeli.

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

Po příjezdu do hotelu ve 4:00 ráno a ubytování jsme zjistili nefunkční klimatizaci, následovalo stěhování na jiný pokoj. Druhý den dopoledne vše OK, po obědě už začaly výpadky elektřiny, netekla voda... Úděsný, byly jsme tři rodiny s dětma a nemohli je ani umýt, v zásobníku nebyla voda, jídlo "studené" ale zároveň dané v těch teplech na stole, žádný chlaďák...

Večer, když už jakž takž na některých patrech fungovala elektřina, přestala jít klimatizace, naštěstí na 1 pokoji v jiném patře šla, tak jsme se sestěhovali na jeden pokoj s doslova uvařenýma dětma a spali všichni na hromadě... ALL INCLUSIV jak se patří! :D

Nechápu, jak si může CK dovolit takovýto hotel nabízet!!! A to jsem ještě telefonicky zjišťovala více info a ujišťovala se o vhodnosti s malými dětmi!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 23 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání