Napsat recenzi

Standa Petrucha

Recenze hotelu Mesut Hotel **** (Turecko - Alanya - Obagöl)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 195x
Recenze se líbila: 228 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Spokojenost.Hotel pěkný,čistý,s klimatizací.Strava rozmanitá.Pláž blízko ale z vlnami,nedoporučuji s malými dětmi.U hotelu klid ,kousek od hotelu noční život

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Pokoje čisté,uklizečka chodí denně.Z balkonu výhled na moře a hrad.Postele kvalitní ,sprcha se záchodem je společná,Škoda že lednice po odchodu z pokoje přestane chladit.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Strava rozmanitá.Dá se vybrat.Pro ty co si naberou první den všechno se bude strava opakovat.Večeře byl lepší výběr než na oběd,3 druhy masa,kuřecí,hovězí,vepřové,někdy ryba ta mi moc nejela ,Brambory,těstoviny,rýže,hranolky.Saláty,lilky,fazolové lusky,okurky,rajčata,papriky grilované ,houby,žampiony.Jíte celý den 8-10 snídaně ,švédske stoly vajíčka,palačinky,nutella,džem,máslo,salámy,sýry ty byly spíše slané ,zelenina,cereálie ,mléko.Pečivo světlé veka a chutné bulky,Nápoje z automatu různé kávy late ,capučíno,káva s mlékem,a jiné kakao,Nápoje multivitamín,pomeranč,třešen doporučuji ředit moc sladké,voda,11-15 hod u bazénu u baru pizza,langoše,hamburger. každý den se to střídalo.Zmrzlina byla 2 krát za týden ,3-15 oběd 3 druhy masa ,přílohy popsané výše.a zákusky.16 hod místnost u recepci přestávka na kávu zákesky a sušenky,čaj ,slané listové pečivo. 19 h večeře výběr jako u oběda ,někdy se grilovalo ražničí,kebeb. Ovoce u oběda a večeře meloun 2 druhy,broskve,hrozno, Nápoje pivo, víno bílé a červené,cola, sprajt,voda byla z automatu studená. Z alkoholu vodka,gin,whisky asi něco jejich

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Pokud neznáte jazyk jako já tak se domluvíte možná trochu rusky. CHYBÝ DOBRÝ DELEGÁT.NA LETIŠTI VÁM DELEGÁTKA ŘEKNE ČÍSLO AUTOBUSU A TÍM JI VIDÍTE NA POSLEDY. PŘEVZAL SI NÁS MENŠÍ TUREK MLUVÍCÍ ANGLICKY A ROZVEZLI NÁS PO HOTELÍCH.HOTEL MESUT JE POSLEDNÍ TAK CESTA TAM TRVALA SKORO 3 HODINY ASI 120 KM.PO PŘÍJEZDU NA HOTEL JSME UŽ MĚLI OBĚD NEŽ NÁS UBYTOVALI.DELEGÁT MĚL PŘIJÍT NA HOTEL DALŠÍ DEN V 19 HOD NEPŘIJEL. NEVADÍ STEJNĚ JEN NABÍZEJÍ VÝLETY KTERÝCH JE NA KAŽDÉM ROHU SPOUSTA ALE JDE O TO ŽE JSME TAM ČEKALI ZBYTEČNĚ.K personálu nemám výhrady číšnička milá usměvavá.Animátor by mohl mýt lepší program.Nuda jen poslední večer udělal ohnivou šou co jsi to u mně vylepšil.Mohla by být lednice pořád pod proudem ,kvůli vodě.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Písčitá moře divočejší.Doporučuji boty do vody a lehátko.V moři jsou kameny které bez bot nejsou moc příjemné asi nějaká řasa.Vstup do moře kamínky .DOPORUČUJI LEHÁTKO NEBO KRUH.MOŘE JE PŘI VSTUPU DIVOČEJŠÍ S VLNAMI.PRO MNĚ JAKO CHLAPA SUPER ALE HUBENĚJŠÍ ŽENY MOHOU MÍT PROBLÉM.VIDĚLI JSME I PÁR ÚRAZŮ PROTO TO LEHÁTKO.DOSTANETE SE NÍM OD BŘEHU 10-15 METRU A UŽÍVÁTE SI HOUPÁNÍ VLN.LEHÁTKO LEPŠÍ SE DÁ USMLOUVAT NAPROTI HOTELU ZA 14 EUR ASI CO 15 MIN PŘÍJDOU 3-5 VĚTŠÍCH VLN ZA SEBOU TO PAK MÁTE I S LEHÁTKEM CO DĚLAT ALE JÁ SI TO UŽIL.PRO RODINY S DĚTMI BYCH VOLIL KRUH RUKÁVKY A RADŠI BAZÉN.PLÁŽ JE TĚCH 50 M JEN PŘES CESTU JSME POUŽÍVALI PODCHOD JE PŘI HOTELU.TURCI JAKO ŘIDIČI JSOU STRAŠNÍ JEN TROUBÍ MÍSTO BRŽDĚNÍ

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Obchody,restaurace,stánky, pláž ,promenáda na té si dejte pozor jezdí tam pitomci na elektro koloběžkách a kolech at´ vás nesrazí.Levný výlet doporučuji na hrad. Je vidět od hotelu tak lehké trefení.Autobus si stopnete na zamávání číslo 101.Stojí to 1 euro /os,Je to kol 10 zastávek.Řidič hlásí jen zastávku bazar ale pojedete ještě asi dvě zastávky.Nejde to minout..Je tam Kleopatřina pláž a za ní je lanovka 6 euro /os jeden směr.Dolů se dá dojít pěšky ale bylo kol 40 st tak jsme volily i cestu dolu lanovkou

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Kromě jazykové bariéry nemám nic ale to je i můj problém .Počasí nám vyšlo,Moře teplé,Užili jsme si to.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 24
z 36 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání