Napsat recenzi

Dobra dovolena.

Recenze hotelu Avena Resort & Spa Hotel **** (Turecko - Alanya - Obagöl)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 608x
Recenze se líbila: 433 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Bazen Bazen
  • Park ve meste Park ve meste
  • Pristav Pristav
  • Pohled na hotel Pohled na hotel
  • Pohled na plaz Pohled na plaz
  • Trznice Trznice

Celkove jsem s dovolenou velice spokojen. Hotel po oprave a vypada dobre, vse funkcni a bez problemu. Cesta k mori na plaz asi 300 m ulickami, na konci podchod nebo risk pres celkem rusnou komunikaci. Prekvapilo nas male obsazeni ruskych turistu, celkem hodne nemcu a cechu. Klid zde moc nenajdete, porad se neco deje, je to mesto. Neustale na ulici vam nekdo neco nabizi (vylety, vecere, atd....) Proste Turecko :-)

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Proti ubytovani nic nemam, vse bylo super. Dostali jsme dokonce rodinny pokoj, i kdyz jsme meli v rezervaci s pristylkou.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Se stravou rovnez spokojenost. Bylo vseho dost po celou dobu , neustale se to doplnovalo. Vyber jidel celkem dobry.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Personal hotelu byl v pohode, v pripade dotazu a problemu vzdy prisla okamzita pomoc a vysvetleni. Domluva: ang., nem., rus. bez problemu. Dokonce na recepci rozumeli i trochu cesky.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Jedine co nas trochu zklamalo, byla spinava plaz. Borci, co sedeli v baru na plazi a moc prace nemeli, to mohli klidne kazde rano probehnout a sebrat ten bordel. Pak by bylo vse OK. More ciste, teple. Posledni den se zvedl vitr a vlny byly opravdu velike, ale jinak pohoda. S nejakou tou vlnkou clovek u more pocitat musi :-) Pro deti rozhodne vhodne plavaci pomucky(vesta, kruh...)

Okolí hotelu  průměrně (4,6/5)

Okoli hotelu splet malych ulicek a spousta dalsich hotelu a ruznych kramku snad uplne vsude v kazdem prizemi. Nakupovaci moznosti perfektni. V pondeli byl i veliky bazar, dalsi paradni vec. Musite smlouvat, dalsi sport, jsou to pekny podvodnici, oberou vas jak nic a budete si myslet jak jste dobre nakoupili :-)

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Celkovy dojem je dobry, klidne se do Turecka vratime. Za sebe mohu doporucit. Dovolena uplne v pohode a bez problemu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 15
z 17 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání