Napsat recenzi

Pohodová dovolená

Recenze hotelu Villa Sunflower Beach Hotel (ex Titan Garden) **** (Turecko - Alanya - Konakli)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2015
Přečteno: 262x
Recenze se líbila: 422 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Příjemná dovolená skoro po sezoně.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Denně měnili ručníky a povlečení. Dostali jsme pokoj s výhledem na moře aniž jsme je museli podplácet. Wifi šla v pohodě když byl hotel poloprázdný až do 5. patra. Pak už to bylo horší.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Velký výber salátů a zeleniny. Dezertů taky, jako vždy byly mastné a sladké, ale dalo se vybrat. Hlavní jídlo dobré, byl výběr jen ze šesti jídel, tak nevím jak je to v sezoně... Chuťově moc dobré. Číšníci makali a vše stíhali, i když byla restaurace plná.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Bazény tři a jeden tobogán, ale nekoupali jsme se v nich, přijeli jsme kvůli moři. Služby v pohodě, dvakrát jsme si půjčili auto a bez problémů. Dá se v pohodě domluvit německy. Všichni jsou úslužní a milí. Na pokoji je fén, lednička s vodou a televize, klimatizace taky oka.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pláž poměrně čistá, několikrát denně jí uklizejí, je tam hodně popelníků a košů i na tříďák, ale hosté (hlavně Němci) hotelu jsou prasata a všude pohazují kelímky a vaigly, njn je to v lidech :( Moře bylo krásně teplé, byly i docela vlny. Jediné co bylo na prd jsou kameny v moři, ale i bez bot se to dalo. Molo ztrouchnivělé, ale šlo to. Bar na pláži v pohodě, jídlo taky docela oka, ale my chodili do restaurace na oběd. Na pláži byla i zmrzlina. Na pláž se dostanou v pohodě i vozíčkáři, je tam pro ně vyhraněný prostor.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Do centra Konakli pěšky asi 5 min. V okolí hotelu je sice dálnice, ale není slyšet a jsou tam nadchody. U hotelu je pán, který staví autobusy, které jedou do Alanye, takže super.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Byli jsme sice po sezoně a hotel byl plný jen z 3/4 ale bylo to v pohodě. Jaké to je v sezoně nevím, ale asi to nebude taková pohodička...

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 17
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání