Napsat recenzi

Krásná dovolená

Recenze hotelu Villa Sunflower Beach Hotel (ex Titan Garden) **** (Turecko - Alanya - Konakli)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 784x
Recenze se líbila: 432 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Asi po dvou hod. jme dorazili na hotel. Pokoj nám byl vydán po dalších dvo hodinách a tak jsme využili all u bazénu a kufry byly hlídány v recepci. V malém ale hezkém pokoji kde byla malá ( přítulná postel) lednička tresor za poplatek a slušné WC a sprchy. Za celou dobu jsme nedali žádný bakšiš a zároveň jsem upozornil uklízečku, že nechci dělat žádné zvířátka z ručníků. Mám rád čisté ručníky a né ušmudlané od rukou uklízečky, která používá čistící prostředky a myje WC. Vždy bylo perfektně uklizeno.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Nebylo co vytknout, čisto klid balkon k sousednímu hotelu, celý den i noc otevřeno

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

K jídlu nebylo co vytknout. Všeho dost a čerstvé. Pozor na malého cca 40 let číšníka je to nějaký předák charakteristikou lezdoprdelka k rusům a vyžaduje všimné. Jak vidí, že dá někdo jinému číšníku v jeho rajonu všimné jde si pro podíl. Já mu nedal nic a manželka nesla ven ke kávě zákusky, které se běžně nosily a měl nějaké řeči. Tak jsem ho usměrnil ( doma by to bylo jinak) a on dal pokoj.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

pozor na lezprdelku jinak OK. U bazénu jsme byli první den při čekání na klíče jinak mě bazén nezajímá.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Můžete jít do vody bez bot, ale někdy je to nepříjemné. Pozor na pralidi asi neumí plavat a tak udělají 5-7 m v moři Staningradský val a ten je nepropustný a musíte si prorazit cestu. Vždy se ale protlačíte a zaplavete si v čistém moří k bojkám, kde si sednete na provaz a je vám báječně ve vodě kolem 30 st.C. Jinak na pláži funguje bezva bar, kde si uděláte hambáče jakýho chcete a přez oběd nemusíte na hotel jsou zde asi 3-4 jídla a zelenina s ovocem.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Hnedle každý den jme chodilli parta čechů na tržiště cca 400-500 m, kde jsme hlídali své manželky. Tato práce byl náročná vzhledem ke stánku uprostřed tržiště. Někdy jmě mysleli, že nám ty naše polovičky již unesli, ale zase se nám vrátili.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Tento hotel mě i naše známévelmi mile překvapil. All je ve venkovním baru cca do 23,00 ho a pak by se mělo platit, ale oni to neřešili ani v 02,00 hod. Pořád All peněženka v tresoru. Nemohu nikomu nic doporučit, ale jakmile se vám tento hotel naskyne v dobré ceně tak ho vemte. Nebudete litovat

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 17
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání