Napsat recenzi

Nebylo to nejhorší, ale je co dost zlepšovat

Recenze hotelu Rheme Beach **** (Turecko - Alanya - Konakli)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 622x
Recenze se líbila: 437 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Naprosto nevyhovující pláž pro přístup do moře kompenzovali jedině 3 dobře situované bazény u hotelu, které si mé děti dostatečně užily a i pro dospělé to byla příjemní relaxace.

Služby, dětské hřiště (rezavé houpačky, rozbitý domeček atd.) a výbava minibaru ZDARMA naprosto neodpovídá vysoké ceně zájezdu.

Nic méně i tak se dali dělat hezké poznávací zájezdy Turecka a užívat si prázdninového sluníčka u bazénu.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Vybavení bylo vyhovující a pokoj byl čistý (až na televizi). Úklid byl od uklízečky vždy perfektní.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Dobře vařily, strava nebyla moc kořeněna a tím pádem byla vhodná i pro děti. Nic méně lze vytknout jednotvárnost jídelníčku a malé odměně jídel v něm. Osobně mně tam chyběla absence salámu při snídani. K dispozici je velice dobré víno.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Uklízečky, animační team a recepce byli velice ochotní a vstřícní. Co se týče číšníků a obsluhy u baru dalo by se to zhodnotit pojmem kyselé okurky (zřejmě nedostávali na dýšku tolik, kolik si představovali).

Animační team:

Velmi dobrá zábava pro dospělé, nic méně pro děti neměli žádný pořádný program a každý večer jim pouštěli na MINI DISCO (diskotéka pro děti) naprosto stejné písničky (cca. 10) v naprosto stejném pořadí - dětí po 3 dnu už utíkaly pryč, aby nemuseli slyšet to samé a tančit na tu samou hudbu, protože je animační team dotáhl stejně jako všechny přítomné děti na podium.

Pláž a moře  průměrně (3,1/5)

Naprosto nevhodná pro koupání. Dle slov delegáta, jsou tam po většinu času velké vlny. Po 12 dnů, které jsme tam byli, jsem viděl pouze 3-4 dny, že by se někdo koupal v moři. Bohužel nejedná se dle popisu zájezdu o písčitokamenitou pláž ale písčitoskalnatou pláž a při tak velkých vlnách velmi riskujete rozbití své maličkosti o skály. NAPROSTO NEVHONÉ pro DĚTI, SENIORY a lidi s hendikepem !!!!!!!!

Vstup do moře přes molo je naprosto nevyhovující !!! (debilní konstrukce mola a schodů).

Pláže jsou od střepů, rezavých víček a smetí. Za celou dobu jsem nepostřehl, že by je někdo poklidil.

Jediné možnost jak se vykoupat v moři je si prostě zajet k moři někam jinam na pláž, počítejte s jednorázovým poplatkem 3 eura na osobu. :(

Vzhledem vysoké ceně zájezdu, tato skutečnost velmi naštve.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

V okolí hotelu se nic nevyskytuje. Cca. 2,5 km musíte jít pěšky, než dojdete k autobusové zastávce, abyste mohli někam jet anebo si počkat na autobus přímo před hotelem, který jede 3x denně a 3x denně se vrací. Cena je 3 Euro do Alanye (2x 1,5 Euro - tam a zpět) za jedno svezení na osobu - dětské slevy nejsou.

Cca. 900 metrů daleko jsou nějaké obchůdky, které Vás svou cenou moc nenadchnou díky malé konkurenci v okolí. Na blízkém kopci se teprve staví hezká vyhlídka s posezením a dětským hřištěm, která bude jistě moc hezká pro trávení volného času, až bude hotová.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Za ty peníze bych si představoval daleko něco lepšího....

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 7
z 11 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání