Napsat recenzi

Dovolená pro každého

Recenze hotelu Rheme Beach **** (Turecko - Alanya - Konakli)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 405x
Recenze se líbila: 384 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Na dovolené se nám líbilo, doporučili bychom ji všem věkovým kategoriim, každý si zde najde to své.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Pokoj čistý, s krásným výhledem na moře a okolní krajinu. Zařízení pokoje skromné,ale plně funkční. Vše co hotel nabízí v oficiálních popiscích se v pokoji nachází. Mínus byla klimatizace, která funguje jen když se na pokoji nacházííte, proto bylo v kpokoji přes den horko a v noci zima.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Na stravu si nelze ztěžovat. Velký výběr ovoce a zeleniny, zeleninových salátů. Co se týče hlavních chodů, menší výběr,ale vždy se dalo vybrat. Navíc každý večer i grilované jídlo ( makrely, kuřata, krocan, masové karbanátky,...), které kuchař připravil přímo před očima ubytovaných. Také ráno bohatá snídaně s možností čerstvě připravených omelet, vaječných placek či lívanců.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Vybanení hotelu odpovídající očekávání. Houpačky, atrakce, tobogán, bazény čisté, zahrada hotelu udržovaná. Čišníci až na vyjímky příjemní a ochotní pomoct s čímkoli, animatorský program slušný,ale pokud zrovna nemáte zájem, tak animatoři nemají moc pochopení a dost se vnucují a snaží se až přehnaně vás zapojit do svých aktivit.

Pláž a moře  průměrně (3,1/5)

Hotelovou pláž jsme skoro nevyužili, lehátka jsou daleko od moře a přístup do moře jedině přes molo, kde je potom už větší hloubka, proto nevhodné pro neplavce a děti.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Okolní krajina hezká, rostliny a hory dotváří příjemnou atmosféru. Nedaleko je rušná ulice s velkým množstvím obchodů.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

S dovolenou jsme byli spokojeni,

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání