Napsat recenzi

krásná dovolená

Recenze hotelu Kleopatra Life Hotel *** (Turecko - Alanya - Kleopatřina pláž)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 841x
Recenze se líbila: 468 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • výhled s pokoje čtvrtého patra výhled s pokoje čtvrtého patra

Dovolená v tomto hotelu byla opravdu krásná a pohodová, všem doporučuji, měla jsem malinko strach po přečtení negativních recenzí,ale pokud jste obyčejný člověk s průměrným platem jako já, věřte ,že budete spokojeni.protože moře je zde přenádherné s čistou pláží

a špatné počasí nehrozí.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Ubytování jsme měli v bloku A, zde má každý pokoj výhled na moře, takže doporučuji si připlatit a koupit si blok A. Bloky B a C byly spíš s výhledem do ulice.Menší pokoje, ale velice čisto a poměrně klid. Odpovídá třem hvězdičkám.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Strava byla lehká, hodně zeleniny, ale jejich koření udělá i s rýži zázrak, vyhovovala mi. Jen upozorňuji pokud si v baru budete chtít dát víc než 3 skleničky např. piva, už vám čtvrtou nenalijí.Použité nádobí si sbírají sami.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Klima,televize dokonce s jedním českým kanálem-regionálním,personál příjemný, dávali jsme bakšiš,hlavně se mi líbilo, že neupřednostňují žádnou národnost i k nám čechům se chovají velice uctivě, na trzích dokonce někteří místní umí malinko česky.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Prostě boží !!!! Nádherné,čisté,teplé,tyrkysové moře s krásnou čistou pláží.Pikolík od slunečníků nám neustále zapichoval slunečník, tak, aby na nás nesvítilo sluníčko.Lehátka si kupovat nemusíte.Pláže jsou veřejné, můžete si vybrat ,kterou chcete a lehnout si i pouze jen na ručník.Kleopatřina pláž má 3 km a je to ta nejhezčí pláž, kterou jsem doposud mohla vidět.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Hezká flora.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Super, určitě doporučuji.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 17
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání