Napsat recenzi

Velké zklamání za spoustu peněz

Recenze hotelu Kleopatra Beach Hotel **** (Turecko - Alanya - Kleopatřina pláž)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 637x
Recenze se líbila: 420 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0
  • v pozadí zřícenina hradu, pláž v pozadí zřícenina hradu, pláž
  • pláž, voda vytékající z poldru je jen malý pramínek, ta co je tam teď je mořská voda přihnána vlnami pláž, voda vytékající z poldru je jen malý pramínek, ta co je tam teď je mořská voda přihnána vlnami
  • schody mezi budovami schody mezi budovami
  • pokračování cesty kolem bazénu k dalším schodům a k výtahu ve 3. budově pokračování cesty kolem bazénu k dalším schodům a k výtahu ve 3. budově
  • 2. bazén s tobogánem 2. bazén s tobogánem
  • vlevo bazén u Kleopatry, vpravo bazén jiného hotelu, pod červeným slunečníkem dj Kleopatry a na druhém konci druhého bazénu jiný dj, oba se předháněli, kdo dá hudbu hlasitěji, někdy tam nešlo vůbec sedět vlevo bazén u Kleopatry, vpravo bazén jiného hotelu, pod červeným slunečníkem dj Kleopatry a na druhém konci druhého bazénu jiný dj, oba se předháněli, kdo dá hudbu hlasitěji, někdy tam nešlo vůbec sedět
  • dětská zahrada - veřejná dětská zahrada - veřejná
  • promenáda večer, slunce zapadá promenáda večer, slunce zapadá

Vstup do hotelu je z boční cesty po několika schodech, je tam naštěstí rampa, personál na recepci neochotný.

Netýkalo se to německých turistů, to si mohli nohy zpřelámat samou ochotou. Chápu, spousta Turků našla v Německu nový domov.

K českým turistům se moc vstřícně nechovají, ale jejich peněženky milují.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Požadovali jsme hotel s výtahem, byli jsme ujištění, že tam jsou 3 výtahy. Byly tam, ale nikdo nám neřekl, že české turisty ubytovávají až ve třetí budově, kam se scházelo po 13 strmých schodech, prošlo se kolem bazénu, kde byla podlaha neustále mokrá, pak následovaly další 3 schody a teprve cesta do hotelové staré haly s

výtahem. (proč výtah - jsem po operacích obou kyč. kloubů a chodím o franc. holi) Chtěla jsem po recepčním pokoj přiměřený

mému zdravotnímu stavu, řekl, že žádný nemá. Byla jsem ochotná si připlatit, naštěstí mi peníze vrátil. Ubytovali nás v 1. patře, přímo nad bazénem. V noci se nedalo spát, ve vedlejším pokoji, který byl pro 2 osoby, bylo každou noc od 22 hod asi kolem 10 lidí a dělali si sami sobě diskotéku, hudba ječela velice nahlas, do toho vřískaly ženské hlasy, neustále chodili sem tam a třískali dveřmi. Mezi našimi dveřmi bylo asi 40 cm, takže zvukový efekt maximální, a to jsme měli s sebou dítě. Po 7 dnech, kdy už se to nedalo vydržet, jsem žádala výměnu pokoje. Recepčnímu jsem dala písemnou žádost se zdůvodněním (anglicky psanou) a řekl, co on s tím. Zvýšila jsem hlas, že mám právo na spánek v noci, ale dělal jako nic. Když jsem chtěla ať zavolá vedoucího, řekl, že je na dovolené. Do toho se už vložil i manžel a řekl mu, ať okamžitě zavolá šéfa nebo ať se postará o náš odjezd domů. Přiblble se usmíval a řekl, zda teda trváme na výměně pokoje.

Dala jsem mu kopii stížnosti, ať mi ji podepíše, že ji převzal, ale to odmítl, i říci své jméno, jmenovky tam nenosí. Řekl, že máme v 10 hodin přijít na recepci i s kufry a že nám dá jiný pokoj. V 10 hodin dělal, že o ničem neví a že máme přijít ve 14 hodin. Manžel už vypěnil a tak nám dal jiný pokoj, bohužel u druhého bazénu a přímo nad disžokejem. Produkce hudby končila ve 23 hod, tak jsme to tolerovali. Nevím jaké vztahy má hotel s CK **** (jednou z největších na našem trhu) přes kterou jsme pobyt absolvovali, ale svému kolegovi v recepci doslova zhnuseně vyplivl jsou od **

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Nic moc. Stále totéž, krůta, kuře. Maso bylo nasekané na malé kousky, zřejmě aby nám usnadnili práci s kousáním. Párkrát byla nějaká ryba, ale poněkud divná - samé konce od ocasu, kde ty ryby měly tělo, těžko říct. Nudle, špagety, těstovinová rýže, rýže, brambory jen párkrát, ale neumějí je udělat, byly nedopečené nebo spálené. Spousta různé zeleniny, ale kombinace, které se neodvažují ani pojmenovat, natož konzumovat. Ráno pečivo, to bylo jedlé, jogurty, marmelády, různé křupinky, vejce na tvrdo, nějaké salámy, sýry, většinou tvrdý sýr posypaný nějakým kořením.

Ovoce málo a nedozrálé nektarinky, blumy, jablka otlučené, meloun párkrát nakrájený na větší kusy, jinak z melounů dělali ozdoby a pak je nakrájeli na drobno s nedozrálým zbylým ovocem a udělali z toho salát. Je třeba využít každý zbytek. Taktéž co zůstalo od snídaně, z toho se pak objevil nějaký salát u oběda atd. Pro mě nepochopitelná věc - chlazené hranolky zamíchané v kečupu. Teplé hranolky k obědu ani jednou. Grilované kuřecí kousky, nebo něco, co jsme nedokázali rozpoznat v těstíčku, ale smažené jídlo - játra, zelenina,langoše - bylo smaženo na značně přepáleném tuku, snad z minulého roku. Z toho množství si skutečně nebylo co vybrat, aby člověku nebylo špatně.

Zákusky - dorty - piškot s nějakým krémem, různé zákusky zalité sladkým sirupem, nepečené zalité sirupem a ozdobené, pudink - měl hrudky.

Nápoje - voda, káva na různý způsob z kávomatu, čaj, 4 druhy ovocných nápojů, pivo, alkohol, normální minerální voda žádná.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Pokoj malý, koupelna také, ale sprchový kout byl větší. Úklid bída, někdo před náma uklízečce popsal dveře, ale stejně ji nenapadlo dveře od skříně a ani normální dveře otřít od prachu. Povlečení vyměněno 2x, taktéž ručníky.

Specialita venkovní uklízečky - schodiště - 13 schodů z jedné budovy do druhé každé ráno v 8 hod, kdy se chodilo na snídani, polila celým kbelíkem vody, pak to nechala stéci dolů a teprve pak to smetla gumovým smetákem.

2 bazény, v menším, který byl mezi budovami se puberťáci koupali i v noci ve 2,30 hod, tam byl také ping pongový stůl, kde značně opilé děvy také v noci, za řádného halasu hráli ping pong.

Animační program žádný.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž čistá, volná lehátka, byly stále velké vlny. Vlny byly i v září min. roku, delegátka tenkrát tvrdila, že byla bouře. Tentokrát žádná bouře nebyla, ale do vln se odvážili jen ti otrlí. Na dotaz, jak to že jsou zase vlny, nám delegátka řekla, že v listopadu nejsou.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Krásná promenáda, výhled na zříceninu hradu, obchůdky.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Hotel neodpovídá 4 hvězdám, je tam kravál, z nepochopitelných důvodů ubytovávají rodiny s dětmi a starší lidí mezi pubertální mládež, která dělá rámus i v noci. Personál je celkem neochotný, kmitají pouze číšnici v restauraci. Směnárna na recepci je bez poplatku, ale recepční si automaticky nechá nějakou liru.

Úklid je stylem co je mokré, to je čisté. Neustálé se dožadují nějakého bakšiše.

Cesta zpět na letiště - jeli jsme v 3,50 hod autobusem, klima naštěstí fungovala. Asi po hodině měla vnučka hlad, protože tak brzy nemohla jíst. Dala jsem jí housku (ze supermarketu, snídaňové balíčky jsme si raději neobjednávali, protože by tam zase byly zbytky z předešlého dne) a už pracovník nějaké tur. CK začal po nás hulákat, že v autobuse nesmí jíst. Manžel si pak vytáhl plzeň.pivo v plechu a dotyčný hned k němu a že ať mu to pivo dá. Tady, ale tvrdě narazil, muž si celou dobu šetřil tohle pivu na cestu do autobusu, protože cesta trvá víc jak 2 hod, než posbírá všechny turisty z jiných hotelů. Přestávka na WC žádná. Celkově tady z téhle zpáteční cesty mám špatný pocit, protože nás nedoprovází žádný delegát z české strany, nastoupíte do tur. autobusu s tur. řidičem a nějakým tur. pracovníkem tur. CK, jste doslova vydání napospas cizím lidem. Před letištěm samozřejmě začal šermovat košíčkem na bakšiš. Jsem ochotná řidiči klidně něco dát, ale musí se také podle toho chovat a ne řvát, že dítě nesmí v autobuse jíst a neudělá ani zastávku na WC.

Tento hotel bych skutečně nikomu nedoporučovala.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 17
z 34 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání