Napsat recenzi

Top hotel

Recenze hotelu Top Hotel **** (Turecko - Alanya - Incekum)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 819x
Recenze se líbila: 511 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Krásný hotel ve v udržované zahradě se vzrostlými stromy. Hotel má nadstandardně velký nádherný bazén s oddělením pro malé děti. Lehátka s podložkami jsou u bazénu, v zahradě a na pláži.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Ubytování odpovídalo přesně tomu, co bylo nabízeno. Krásný pokoj s velkou lodžií, vybavená koupelna, naprostá spokojenost.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Slabá stránka hotelu. Teplá kuchyně nabízí jen tři teplá jídla - 1. pizza, 2. mleté skopové, 3. drůbeží maso většinou nakrájené na kousky a dušené se zeleninou. Na oběd i k večeři, dtto...Občas se kuchař vyšvihne a dodá rybu nebo kebab. Shrnu : kdyby takhle vařili ve vaší firemní jídelně, za tři dny by šéfkuchaře zaměstnanci vynesli v zubech. Zatím nejhorší teplá kuchyně ve 4 hvězdičkovém hotelu jakou jsme zažili.

Ale nebojte se, pokud berete jídlo jako krmnou dávku, od stolu budete odcházet přejedení hlavně díky skvělým zeleninovým salátům, dezertům a ovoci.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Všichni milí, ochotní, snaží se domluvit i česky. Hotel nenabízí žádné animační programy, což beru jako plus. Jestli stojíte o to poslouchat denně "á ramzamzam", zvolte jiný hotel. V

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Písčitá pláž je hned u hotelu, což je obrovská výhoda. Je zakázáno blokovat si lehátka. Pokud si dáte osušku na lehátko večer, nemuseli byste ji ráno najít. Když to uděláte ráno, bude to v pohodě. Dvě lehátka mají k dispozici proutěný a plátěný slunečník. Voda je tak čistá, že ještě u bójek uvidíte kameny na dně. Vyplatí se mít sebou brýle do vody. Vstup do vody je velmi pozvolný, ve větší hloubce se objevují kameny. Pokud stojíte o nějaké povyražení, stačí jen kývnout na nabídku Turků, kteří denně obcházejí hosty. Zájezdy kupujte na místě u delegátky, vyjde vás to levněji.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Nákupní centrum je vzdáleno asi dvacet minut pěšky od hotelu.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Už kvůli božskému klidu, blízkosti pláže, čistému moři a krásnému ubytování bychom oželeli lepší teplou kuchyni a do hotelu se určitě vrátíme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 48
z 66 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání