Napsat recenzi

začátek hrozný

Recenze hotelu Top Hotel **** (Turecko - Alanya - Incekum)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2019
Přečteno: 309x
Recenze se líbila: 663 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Po příletu do Turecka nám bylo na letišti sděleno delegátkou CK, že nás dali do jiného hotelu, než jsme chtěli.Žádná omluva, jen prostě že TOP hotel nemá místa.A že se to dozvěděli ten den. Nový hotel "Washington"byl luxus,jídlo luxus ,ale přesně takový, do kterého bychom nikdy nejeli. Pláž hrubý písek s oblázky,místo jemného u TOPHotelu.Všude plno lidí /400pokojů/.Obchody v přízemí. Pořád hrála hlasitá hudba u bazénu, každý večer animač.program.Po urgencích přímo na majitelku CK, nám tato paní nakonec sehnala výměnu do Top Hotelu po 4dnech.Tudíž jsme aspoň byli ve svém hotelu 8 dní z 12-ti. Tuto dovolenou jsme měli k výročí svatby, tudíž "naštvanost" byla o to větší.Ale konec dobrý, všechno dobré.Užili jsme si to.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

čisté pokoje, každý den výměna ručníků. Ručníky na pláž musíte mít svoje,nelze použít hotelové.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

pro nás v pohodě, pro někoho jiného mohl být výběr jídel větší a různorodější. Ale co by kdo chtěl po sezóně.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Byli jsme zde po druhé po třech letech, proto jsme věděli do čeho jdeme. Jeden animační večer ,což nám vyhovovalo.Žádný kravál po večerech.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

čisté,průzračné moře. Písek super jemný. Pár větších kamenů v moři,alejen v jednom místě,kterému se dalo vyhnout.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

nákupní možnosti cca.150-200m od hotelu + cca.1-1,5km město Avsallar se spousty obchody a středečními trhy. Taxikem 6 euro nebo busem za cca.1,5 Eura.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

co jsme chtěli, nakonec jsme měli :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 48
z 66 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání