Napsat recenzi

Top Hotel

Recenze hotelu Top Hotel **** (Turecko - Alanya - Incekum)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2014
Přečteno: 516x
Recenze se líbila: 522 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Skvělý klidný hotel se skvělými službami

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Menší ale hezký pokoj,jen pár pokojů je mimo výhled na moře. Čistý, uklizeno denně,

TV - ČT24 jediný český kanál funguje,na pokojích WIFI zdarma, safe za popl. 1EUR denně, lednice -funguje ale když budete je na pokoji, jinak se elektrika automaticky vypne. Na přespání plně stačí. Jen doporučuju něco na komáry, do zásuvky nebo repelent. I v květnu jich tam bylo fakt hodně.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Jídlo skvělé,hlavně saláty, tolik množství a mís jsem ještě nikde v hotelu neviděl. Hlavního jídla sice méně druhů, ale vždycky jsem si vybral.Čisto, furt chodějí a sklízejí, fakt skvělý servis.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Vybavení - spokojenost.

Služby výborné.

Kdo má rád klid, tak ho tam fakt najde. Max.z vedlejšího hotelu je slyšet hudba, anim. programy apod, za hotelem staví nový hotel,ale není to nic tak nepříjemného, když pokoje jsou situány na druhou stranu, ale dělaj na tom denně a je to narozdíl od ČR docela vidět. Tady jen v sobotu animace - břišní tanec,

Hudba skoro žádná a max.tlumená u baru, prostě žádná diskotéka.

Já mám raději,když to trošku víc žije, pro mě snad jediné mínus. Ale jezdí sem dost lidí s dětma... Za naší dovolené byl hotel ještě poloprázdný ale naplnoval se, co se týče národností- žádnej Rusák, což bylo fajn, většina Němců a Češi, pár Poláků.

Bazén pěkný, v zadní části i skluzavky s tobogánem, menší,otevřen 2h dopoledne a odpoledne.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

čisté moře, docela dost pozvolné- na mě až moc, písek, sem tam kámen, boty do vody jsou ale zbytečné. Dva dny bylo rozbouřené a dočkali jsme se i vln, na který jsme čekali. Bylo fakt průzračný a na to že psali 19-21C,bylo mnohem teplejší, jinak bysme tam hodinu asi nevydrželi,ale to bylo od 22.5.- kdy jsme tam dorazili,ale bylo znát, že je den ode dne teplejší.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

V okolí nic, cca 500m Incekum, pár obchodů /něco jako dříve Vietnamci u nás, ale to je v Turecku všude. JInak do Avsallaru cca 10-15min chůze po chodníku u silnice, tam něco aspon je, Jinak pár Km od Delfinária /doporučuju, dojeli jsme si tam sami dolmušem, dále Konakli taky hezké malé městečko, na nákupy i lepší, a pak Alanya 27 km,bus před hotelem na mávnutí, pro dva tam za cca 9TL. V Incekum fakt nic není, ale my jsme nepopíjeli denně večer, ale raději se šli někam projít.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Naprostá spokojenost. Kdyby to bylo víc živější aspon pro mě,.neměl bych co vytknout.

Jediný z čeho jsme byli velmi zklamání, byli delegáti CK *********, naprostá katastrofa.

Stačil mi odvoz z a na letiště, delegátka Slovenka, co snad neuměla česky, nic neřekla, byla naprosto mimo, Když něco hlásila do mikrofonu začla se smát, neuměla se vyjadřovat, mluvila na čechy anglicky a to si to míchala napůl s němčinou.Fakt příšerná.Vyhodili nás tam i zpět po cestě na benzínce, asi z něj měli provizi,WC - páni, viděl jsem tam turecký záchod, ceny nehorázně předražený..

Delegát přijel druhý den, jediný co chtěl, prodat okružky, mluvil pátý přes devátý, neuměl se vyjadřovat, hrozně chytrej, že je v Turecku 4roky, nám tvrdil Alanye že je 12km, před hotelem cedule 27k, žádné informace o hotelu v recepci (že dovezou ceduli,nestalo se tak ani po 12dnech, odjezdy, sjetina beze jmen jen s číslem letu. Naprostá katastrofa. Kdo sem chce jet, jezdí sem i ****, asi bych příště jel s nima, tyhle delegáti byly naprostá katastrofa a nebyl to jen můj názor ale i většiny ostatních Čechů co s nima přijela. Ale my už v Turecku byli, takže jsme ho naštěstí nepotřebovali, ale v tomhle základu naprosté zklamání.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 48
z 66 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání