Napsat recenzi

Super dovča

Recenze hotelu Eftalia Downtown Hotel (ex Eftalia Aytur) *** (Turecko - Alanya - Alanya)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 381x
Recenze se líbila: 470 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pohled na pláž z pokoje Pohled na pláž z pokoje
  • Pohled na Keykubat pláž z hradu Pohled na Keykubat pláž z hradu
  • Dimčay Dimčay

Hotel je nově rekonstruován, příjemně zařízen (lednice, TV), bezva poloha, pláž 50m nutno přejít hlavní frekventovanou ulici, strava výborná.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Pokoj jsme měli s balkonem s výhledem na moře. Pro 2dospělé a dvě děti trochu stísněné. Pozor na klimatizaci, fouká přímo na hlavy, a tak jsme spali obráceně (nohy v čele postele). Na TV běží asi 20programů. Lednice zamčená, za úhradu 1euro na den. Z počátku jsme měli problém, voda pod lednici a nechladila, opravili do druhého dne. Trezor za 2eura na den. Koupelna se sprchovým koutem, toaleta s bidetem. Pokoj směrem na hlavní ulici, chvíli trvá než si zvyknete na hluk projíždějících aut.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

V hotelu je možná jen polopenze, ale jídla dostatek. U snídaně k pití káva, čaj, a výběr ze 4druhů chemických štáv s vodou. Možné nechat si odšťavnit pomeranče (sklenka za 1,5e). Personál rychle uklízí použité nádobí a je ochotný. Večeře pestrá, u bazénu jsou grilovaná či smažená jídla, každý den jiná. Nápoje se platí (fanta,cola 0,2l za 2e!!!!)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

V suterénu hotelu je možné navštívit turecké lázně (nevyužili jsme), mezi objekty hotelu je malé fitnes, venkovní posilovací stroje. Bazén je stále v obležení, ale jedno lehátko jsme vždycky našli. V zadní části hotelu jsme objevili ještě jeden malý bazének, tam skoro nikdo nechodil. Uklízejí každý den, povlečení převlečeno obden, ručníky měněny denně. Personál ochotný, domluvíte se i s jazykovou bariérou.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž písečná, od hotelu jen přejít přes hlavní silnici. Vstup malinko obtížnější, někde jsou kameny. Myslím, že není moc vhodné pro malé děti. Naše děti (5a 9let) naprosto spokojeny. Na pláži bufet, možná obsluha až k lehátkům. Pokud chcete lepší místa, musíte ráno dát ručník na lehátko. Na pláži zaplatíte za 2lehátka a slunečník 6e, koupíte-li na recepci 2e. Ručníky i nafukovačku jsme přes poledne nechávali na pláži a vraceli se odpoledne, nic nezmizelo.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Hotel je na rušné hlavní silnici, do centra asi 1km. Možno jezdit i dolmušem č. 1, 101, který jezdí každou chvíli. Zastávka kousíček od hotelu. Dolmušem projedete z jedné strany Alanye na druhou (můžete se podívat na Kleopatřinu pláž, Damlatáš s jeskyní, dojedete i do aquaparku (menší, ale pro děti vyhovující), lunaparku (nic moc a drahý), na cetrální bazar. Dolmušem č. 4 dojedete na hrad, pěkný výhled. Za návštěvu stojí i přístav s Červenou věží. Nakupovat je možné v marketu (asi 600m od hotelu). Podnikli jsme i výlet na Dimčay - restaurace na řece Dim, v které je možné se vykoupat (řeka má tak 10°C). Jede tam dolmuš č. 10.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Určitě se vrátíme, byli jsme spokojeni.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 11
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání