Napsat recenzi

Skvělá dovolená

Recenze hotelu Zephir Hotel & Spa **** (Tunisko - Zarzis - Zarzis)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 703x
Recenze se líbila: 477 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 4

Právě jsme se vrátily z dovolené z hotelu Zephir and Spa v Zarzisu (byly jsme 3 kamarádky v době od 30.5. do 6.6.2014). Prožily jsme krásný týden, areál hotelu je krásně upravený, služí i jako lázně. Působil poměrně nově. Strava pestrá a v dostatečném množství, to samé v nápojích. Nechápeme, že si někdo nemůže vybrat.

Ubytování  průměrně (4/5)

Pěkné čisté pokojíky s dostatečným vybavením, pohodlné postele. Koupelna prostorná, i 3 baby jsme se v ní v pohodě vystřídaly a nemačkaly se. Trochu nevýhoda je úzká vana, nám to až tak nevadilo, ale někdo se může cítit stísněně.

Úklid každý den, vždy s úsměvem, s pozdravem, výměna ručníků samozřejmost.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Proti stravě nemáme jedinou připomínku, pestrá v dostatečním množství a téměř po celý den. Od 6.30 do 9.30 snídaně, od 13.00 do 14.30 oběd, pak navazovaly u venkovního baru palačinky, wafle, pizza a od 19.00 večeře. Hlavní jídla s různými přílohami, polévky, ovoce, zelenina, saláty, dresingy, jogurty, zákusky, zmrzlina. K tomu neomezené množství nápojů, jak v jídelně, kde si každý čepoval sám, tak u obou barů - u bazénu a vevnitř (pivo, víno, kávičky, džusy, voda míchané alko i nealko nápoje).

Obsluha odnášela ze stolů nádobí, když bylo potřeba, hned prostřela stůl, pokud nebyl připravený. Jídelna nebyla přeplněná, vždy se to prostřídalo. Je pravda, že hotel zatím nebyl zcela zaplněn

Pokud někdo kritizuje stravu, zajímalo by nás, jak jí doma.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Personál milý, usměvavý, nevtíravý. Animátoři srandisti, vždy prohodili pár slov. To, že mluvili francouzky a německy, bych nekritizovala, je to náš problém, naše jazyková vybavenost, že jsme se nedomluvily. A oni se snažili i česky, i když čechů tam je poskrovnu, nás tam bylo 8. A nedělali rozdíl ve věku, pobavili se i s důchodci, i s mladšími, záleželo, jak se kdo dokázal přizpůsobit. Rozhodně nebyli vtíraví.

Po celý den organizovali program - šipky, aqua gymnastika, gymnastika, aerobic, petang, plážový volejbal. Samozřejmě nešlo o sportovní výkony, ale rekreačně se protáhnout. Mohl se hrát tenis, ping pong.

Krásný komplex venkovních bazénů, jeden dokonce s hnědou, údajně léčivou vodou, ten samý i vnitřní.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž menší, ale pěkně upravená s pískem, osázená palmami. Lehátek dostatek, zdarma. Moře v horizontu krásně smaragdové, pozvolný vstup. Střídaly se dny s krásně čistou vodou a pak občas naplavené trávy. První dny foukal poměrně silný a chladnější vítr, moře bylo rozbouřené, pak se vítr uklidnil a bylo krásné koupání a poměrně teplá voda, až 26°, téměř azuro po celé dny.

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

To je jediné mínus jinak krásné dovolené. Okolí hotelu jedna velká skládka a špína, chátrající budovy, o nákupních možnostech nemůže být řeč - zaprášené obchůdky, spíše vetešárny, památky žádné. Pár obchůdků trochu na úrovni bylo přímo v hotelu. Bohužel to nevylepšil ani samotný Zarzis - v podstatě to samé.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Jelikož hotel funguje i jako lázně, převážná část hostů byla postarší, většinou páry důchodců, děti téměř žádné, i když vybavení tam pro ně bylo. Možná to bylo dané termínem dovolené.

Skvělá dovolená, relax, lenošení, odreagování od běžných starostí - a o to přece jde, ne?

Ještě bych chtěla podotknout, že většinou podle katalogových fotogalerií vypadají všechny hotely pěkně, skutečnost je ale někdy jiná. V případě hotelu Zephir and Spa byla skutečnost ještě lepší než fota z nabídek zájezdů.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 15
z 24 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

shazia: Re: dotaz - 11. 6. 2014 21:08

Dano,prosím Vás o info a to ohledně varné konvice,zda je na pokoji.Manžel totiž pije pouze turka a tak mě Vaše info pomúže zda konvici přibalit.Odlétáme 24.6.a už se nemúžeme dočkat,děkuji předem reagovat

Dana: Re: Re: dotaz - 12. 6. 2014 6:54

Dobrý den, varná konvice na pokoji není, alespoň na našem nebyla, myslím, že není nikde. Z elektra je v koupelně fén. Přeji Vám příjemnou dovolenou reagovat

Romana: Re: Re: Re: dotaz - 22. 6. 2014 14:37

Dobrý den Dano,také odlétáme do tohoto hotelu 24.6. a chtěla jsem se zeptat jak je to s výlety,zda CK **** nabízí např.krokodýlí farmu a jiné výlety. Děkuji za odpověd Romča. reagovat

dana: Re: Re: Re: Re: dotaz - 23. 6. 2014 6:44

Dobrý den, CK nabízí několik zájezdů, konkrétně i na krokodýlí farmu, ale my jsme tam nebyli. Slečna delegátka je z Tuniska, umí perfektně arabsky i česky, dobře se s tunisama domluví. Přeji příjemný pobyt, hned bysme jeli také. D reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zarzis - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání