Napsat recenzi

Můj pohled

Recenze hotelu Zephir Hotel & Spa **** (Tunisko - Zarzis - Zarzis)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2023
Přečteno: 7x
Recenze se líbila: 47 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 2

Nečekali jsme přepych, takže nebylo bůh ví jaké zklamání ,ale mají ještě co vylepšovat.

Ubytování  průměrně (4/5)

Je tam strašně moc pokojů,tak je těžké soudit, my dostali hezký čistý pokoj se supr pokojským, který nám vytvářel na pokoji ornamenty z ručníků a z květů..Měli jsme vždy čisto.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Tam mají co vylepšovat. V jídle si myslím každý vybere, ale ve srovnání s Egyptem,nebo Tureckem není takový výběr. V jídelně panuje docela chaos, věčné čekání na talíře, skleničky a prostření stolu, pak už jsme si prostíralo sami, aby jsme se mohli najíst. Že někteří lidé jí jako dobytek to nebudu ani komentovat. Největší průšvih byl, když jim došlo pivo. Poprvé na dva dny,po druhé na den. Byl to totiž nejchladnější nápoj.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Na čtyři hvězdičky za mě asi jo.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Častější úklid pláže by byl asi na místě a zase je to i o lidech hlavně vajgly a jiné odpadky. Moře bylo krásné, čisté,jen dva dny při velkém větru se zkalilo, ale to je příroda.

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

To není ani na jednu * Špína, bordel, hnus

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

: na relax a pro nenáročné, to jde.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 15
z 24 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Kamila : Lež - 18. 8. 2023 21:13

To jste kde byla ubytovana,my jsme tam byli od 1.8-8.8.20203 a hnus Pokoje hrozné,špatná hygiena l,strava hrozná,v jídelně to samé špinavé nádobí.Same stížnosti u delegata reagovat

Jitka Hradecká : Odpověď - 19. 8. 2023 22:38

Píšu tak,jak to bylo. Nemám důvod si vymýšlet. A za ty peníze, jsme byli spokojeni. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zarzis - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání