Napsat recenzi

Katastrofa

Recenze hotelu Helya Beach & Spa Hotel **** (Tunisko - Monastir - Skanes Monastir)

Hodnocení:
průměrně: 2,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 157x
Recenze se líbila: 214 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Ranajky Ranajky
  • Každy den takato strava Každy den takato strava
  • Zničena dlažba zamaskovana Zničena dlažba zamaskovana
  • Podavane napoje Podavane napoje
  • Sprcha pri bazene Sprcha pri bazene
  • Napoje pre nas pliesen samozrejme Napoje pre nas pliesen samozrejme
  • Vypusteny bazen Vypusteny bazen
  • Zdevastovany bazen Zdevastovany bazen
  • Nefunkčna sprcha Nefunkčna sprcha
  • Jedalen ktora je zamknuta ma služit obedy pre ludi na plaži Jedalen ktora je zamknuta ma služit obedy pre ludi na plaži
  • Napojovy bar v hoteli 2 napoje na osobu do použiteho plastoveho kelimku Napojovy bar v hoteli 2 napoje na osobu do použiteho plastoveho kelimku
  • Vybavenie jedalne zlomene stoličky Vybavenie jedalne zlomene stoličky

Hotel špinavý , jedlo nedostatok , voda a napoje na prídel , bazen prístupny domacim hostom ako verejne kupaliako ,na pláži kradne sbs hotela, nedostatok ručníkov a špinave.

Fotky v cestovkach sa nestotožnuju vobec.

Iba miestna strava tiez na prídel. Voda z kohoutikov. PEKLO nie dovolenka.

Ubytování  průměrně (2,5/5)

Ručníky špinave raz za 2 dni rano vzali vyprali a ked neazbudli vratili.Bordel na izbach po chodbach WC totalne spinave.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

11 dní podavali to iste jedlo iba Tuniskeho typu. Velmi palive a nevhodne pre deti. Do jedalne chodili aj ludia z kupaliska !

Kazde rano to iste na ranajky omeleta a bonus škrupinky z vajec. Nedostatok tanierov a priborov.Jedlo pozbierane zo stolov vratene pre dalších hostí! Cele zle

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,3/5)

Hotel vnutorny bazen vypusteny ,výtah pokazený , bazen opadané kachličy , Sprchy nefunkčne mrtve ryby v sprche. V detskom bazene vykali. Rozbita dlažba pri bazene zamaskovana kobercom.Personal neochotny arogantny pracovali tam satudenti z Tunosi.

Personal sa na Europanoch zabavl. 70% hotela obyvana Alžírčanmi a detskym taborom.

Pláž a moře  průměrně (2,7/5)

Na pláži Sbs okradalo turistov. Pláž špinava ulomky skla a tehal, Miestny obyvatelia sa tam volne kupali. Žiadne wc sprcha pri plaži.

Okolí hotelu  průměrně (2,4/5)

Zevastovaný hotol aj okolie hotelu.

Golfove ihsriako znicene nefuknče , tenisove kurty nefunkčné ,disco zdevastovana budova,

Celkový dojem  průměrně (2,2/5)

Nočná mora ktora trvala 11 dní neprajem nikomu. Ludia plakali a chceli letiet domov wifi vobec nefunkčne. Neprajem ani najhoršiemu nepriatelovi toto zažit.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 29 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Monastir - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání