Napsat recenzi

Hnus, humus, velké zklamání

Recenze hotelu Shems Holiday Village & Aquapark *** (Tunisko - Monastir - Monastir)

Hodnocení:
průměrně: 1,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 2x
Recenze se líbila: 44 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Původně jsem tuto recenzi chtěla napsat na CK ***....., kde byl zájezd zakoupen, ale vložení recenze není možné. Asi vědí proč, neb by museli tento hotel stáhnout z nabídky. Inzerují ho jako jednoduchý hotel pro nenáročné klienty. S tím jsme počítali a řekli si, že je na nás, jak si to užijeme. Byl to omyl.

Je jasné, že jedu do muslimské země a podle toho se musím chovat. Ale CK nás neupozornila, že z 80% hostů bude muslimského vyznání. Ani bych neřekla, že to byli místní, neb Tunisané jsou vstřícní a nejsou tak upjatí. Tito byli ortodoxní muslimové (Alžířani?), kteří byli zahaleni a na nás Evropanky v bikinách koukali jak na vypuštěná zvířátka z klece. Myslí si, že když mají velký telefon a zlatý řetěz na krku, tak jim patří celý svět. 5 dní jsme trpěli jejich pohledama, a až 6 den bylo vidět, že se klientela vyměnila a pak bylo vše ok.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

CK má krásně nafocené prostor. Je vidět recepce, bazény, pláž a pár bungalovů. Ve skutečnosti je to veliký komplex bungalovů, který se táhne od moře a recepce až k hlavní silnici.

Hned po příjezdu se objeví pikolík, a aniž by jste to chtěli, rve vám kufry z rukou. Pak jen nastaví dlaň a chce bakšiš. S tím by nebyl problém, ale ještě se vám vysměje do očí, že je to málo.

Na recepci by vás bez pořádného úplatku ubytovali asi až na silnici. Čím víc zaplatíš, tím jsi blíže recepci, bazénům atd. Musím ale vyzdvihnout jednu mladou recepční, která byla stále usměvavá a i přes mou jazykovou barieru se vždy snažila pomoci.

Vybavení bungalovu bylo na přespání dostačující, Až na upadlé těžké dveře od skříně, které těsně při pádu minuly mou spolubydlící.

Úklid obnáší pouze výměnu ručníků, sem tam zametení a dodání toaletního papíru, a to vše za úplatu formou balíků sladkostí. Jinak zrcadla, umyvadlové baterie atd. zapatlané.

Strava a stravování  průměrně (2,4/5)

Pominu, že jídlo bylo skoro pořád stejné, kořeněné a neslané, ale vždy jsme si vybrali.

Jídelny jsou velké, ale opět nám znepříjemňovala život muslimská klientela. V jiných recenzích je psáno, že v jídelnách je bordel. Na obranu personálu, kterého bylo dostatek a fakt se snažili, musím napsat, že tento bordel dělali muslimové. Neumí se kulturně stravovat. Strkají se, předbíhají a pomalu by vám přelezli záda, jen aby u toho jídla byli první. Stoly zavaleny plnými talířemi, což normální člověk ani nemůže sníst. Nakydáno páté přes deváté, vždyť jsem si to zaplatil. Ale to, co po sobě zanechávali, bylo opravdu nechutné. Kosti, nakousané ovoce, rozdrobené zákusky atd. se válelo po stolech, po židlích i na zemi. Kolikrát se nám z toho zvedal žaludek. Prostě po nich bylo jako ve chlévě, a to urážím nebohá zvířata.

Pokud se chce člověk kulturně najíst, musí jít do plážové restaurace, kde je sice menší výběr, ale stačí to.

Jediné plus ve stravování byla večeře v rámci zájezdu zdarma s obsluhou a dle jídelního lístku (á la carte). Pětichodové menu s obsluhou bylo skvělé.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Velká hala s recepcí dobrá. Všude posezení. Bary také v pořádku. Barmani se na vás usmívají, ochotně obslouží. Až na jednoho v baru u moře, kde hned první den chtěl za drink peníze i přes pásku na ruce označující all inclusive. Prostě to chtěl jen zkusit, ale neprošlo mu to.

Koho musím vyzdvihnout, je parta mladých lidí, kteří dělali celý den animační programy. Od rána do večera úsměvy na tvářích, komunikovali, starali se a večer zapojovali děti a dospělé do super tanečních sestav. Vůbec nechápu, kde v tom horku brali pořád ten svůj elán.

Bazény jsou hezké, ale kapacita lehátek a slunečníků je zcela nevyhovující. Přijdete v 9hod. a už si nemáte kam lehnout. Muslimům donášeli lehátka, ale nás si nevšímali.

Personálu je dostatek, běhají, uklízejí, snaží se, ale ten humus po určité klientele nestíhají uklízet.

Delegátku od CK jsme viděli jednou, ale vše nám dostatečně vysvětlila, za to velké plus a po zbytek dovolené jsme její služby nepotřebovali.

Pláž a moře  průměrně (2,6/5)

Moře bylo docela ok. Samozřejmě, že tam plavala tráva a sem tam nějaký bordel. Personál se snažil uklízet, ale přírodě neporučíme a tráva tam připlouvala pořád.

Polovina lehátek byla proleželá, ale nebyl problém si tam vždy najít místo.

Pláž písčitá, ale vlez na ní, přes betonové bariery a zrezlé schody je ro někoho, kdo má problémy s pohybovým ústrojím, velký oříšek.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Okolí hotelu, tedy areál je vcelku udržovaný. Za bránou je to horší.

Celkový dojem  průměrně (1,9/5)

Do tohoto hotelu se již nikdy nevrátím a také ho nikomu nedoporučím.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 7 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Monastir - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání