Napsat recenzi

Nour Palace

Recenze hotelu Nour Palace Resort & Thalasso ***** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 1 029x
Recenze se líbila: 455 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0

Krásný hotel,dobře vyřešená pláž + bazény,musím pochválit i pro děti brouzdaliště,super!

Animační programy taky dobré ale brzo končily :( Jinak ještě v tunisu jsou 2 obchody kde seženete alkohol,to co jsem já chtěla neměli a za druhé za to chtěli 50 dinárů,já se sklamarádila s číšníky a vše šlo a za pakatel :) jinak z tunisu mužete vyvést max 10 kg/ os. my měli nadváhu 4 os kufrů 30 kg,a nikdo to neřešil nevím jestli to bylo tím že jsme letěli brzo ráno.Jinak doporučuji nějaké české suvenýry pro domorodce na uplácení,já měla a byly z toho v šoku :D Ale veřte že určitě dostanete průjem,ani ten jejich prášek Erceflurdyl nebo jak se jmenuje nepomohl,já už viděla to jídlo z dálky a hopskal mi žaludek.Ještě teda ke konci dovolené jsem si nasadila antibiotika měla jsem zánět močáku,nás všechny bolelo v krku z té klimy,kašel,a rýma je dodnes.chrchlal celý autobus jak jsme ráno vyjížděly.počasí bylo krásné až na poslední 2 dny to pršelo a nebo bylo po dešti a na koupání to nebylo.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Dobré,dostaly jsme velký pokoj za úplatek 20 euro,akorát nebyl výhled na moře jak jsme měli zarezervovaný ale na bazén,ale už jsme to nechaly tak,byly jsme unavení z cesty.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Ušlo to,dal se vybrat,jídlo měli nedochucené,plané,ale tak to si muže každý dosolit sám.Jinak opravdu velký výběr jídla,výhodou je hned vedle jídlelny WC.U dveří jídelny stojí hlídač a hlídá,nevím sice co,ale my měli sebou malou a ta velmi špatně tam jedla takže jsem jim vždy řekla že beru malé porci na pokoj a v pohodě,až na jednoho ten se vždycky tvářil jak kdyby to byla nějaká katastrofa ale já si to vzala a šla.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Potřebovaly jsme půjčit vysavač,malá dostala rýmu,nejen ona teda my ostatní také.Chtěla jsem na to dát odsávačku,to byl nadlisdký výkon ho sehnat,dokonce jsem volala Faustimu řekl mi jakože na rýmu si mám koupit neco v lékarně a vysavač at si seženu sama od personálu jakože neví.No ptala jsem se uklizečky nepochopila šla za mnou a vytírala znovu pokoj,až jsem potom potkla pokojského a ten nastestí pochopil a pujčil,přijdu do pokoje zapojím a vyhodí se pojistky takže jsem ho zas volal ten zavolal technika a zpravil to ale přislo se na to že byl vadný vysavač nějaké drátky tam chyběly,tak to pak z údržby vrátil a já mohla vesele odsávat rýmu,ovšem vysavač jsme musela schovavat at mi ho neseberou.Jinak šíčníci v pohodě hodní,na recepci také.Uklízečky,ze začátku v pohodě dostavaly peníze,ale žádné zazraky v uklízení ani na postelích neudělaly nejakou pěknou ozdůbku nic,pak jsme přestaly dávat.Díte mi spalo v posteli přijde si uklízecka jako že jde uklizet a vyhazuje mě z pokoje i se spícím dítetem,nenechala sem se a seděla jsem na krajíčku postele kde mi spalo dítě.pak něco zas pindala tak jsem jí řekla at už jde řekla mi ok a jebla na zem s peřinami,povlečením a ručníky a bouchla s dveřmi,nehorázné chování,myslím si,že když tak říkají že Tunisané mají rádi děti tak by měli mít pro ně také pochopení.jinak každé ráno uklízečky už snad v 6 ráno vystříkavaly plochu u bazénu a vymetaly jí,bylo mi jich líto zahalené od hlavy k patě a dělají od nevidím do nevidím.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Nejhezčí moře jaké jsem viděla,krásně teplé čisté,a těch mušliček.Ovšem bacha na domorodce prodávají různé palmy,ovoce,mušle,oříšky,šátky atd,jsou otravní až hrůza! Já jsem blondýna a furt na mě hulákaly a furt kolem mě a to jsem vedle sebe měla chlapa,oni to neřeší řeknou mi třeba ahoj miláčku a dolejzají.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

binec,špína,všude samý chlapi co na vás čumí že by Vás málem snědli.Jinak nedoporučuji navštivit Mahdii,to je ještě větší špína.A vůbec nedoporučuji výlet vláčkem,bylo mi řečeno že to je pro dítě výlet ( 2 r) no vůbec,jely jsme teda,zavezou vás na lodní přístav kde jsou zrezavělé lodě,pak dělníci kterí leží ve stínu na zemi,pak je další hřbitov tam jsme musely všichni vystoupit a poslouchat průvodce v 50 stupnovém vedru,žádné děti tam nebyly! já už se pak tlačila do stínu a chtela z toho hřbitova!další zastavka mešita daly nám rozchod jen 30 min,což bylo málo ale byly jsme tak vyřízení že jsem spíš chtěla domu a vyhlídka další hodinové okružní pomalé jízdy v tom horku vlakem mě braly mdloby.Vzaly jsme taxíka a jely do hotelu.Jinak v té Mahdii jely jsme tam jiný den taxíkem samy na čumendu no chtělo se mi nutně na WC tak říkám tomu prodejci a on že ok,a tahal mě k nemu domu a jeste říkal at chlap díte a tchýně zustanou tam a já jdu sama,no oni že né šli se mnou,nakonec me vzal do nejakého obchodu na wc asi jeho kamarád pak s díky říkám že u něho v obchode neco koupím no šilené smlouvat smlouvat,to by mi ani nevadilo ale vlezlíí začne vás z ničeho nic obímat a chcou se furt fotit!po této zkušenosti jsem se vypařila a už do města nechtěla!

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

K Delegátovi Faustovi viděla jsem ho se vším všudy 3 X,jednou v hale to jsem u neho kupovaly ten výlet,a jinak 2 X na jídle tot vše.když jsme u něj chtela koupit výlet na velbloud y řekl mi zítra zítra v jídelně a zítra tam měl vypsané volno na té ceduli,sehnala jsem si ten výlet jinak ale nebrala dítě,opet mi bylo řečeno že v pohodě dítě,no nevím žádné takové malé dítě tam nebylo a jet hodinu a velbloudech ve vedru :-/ pro dospělého ok,ale pro dítě to není.Jinak u těch velbloudů zas otavní a žebrají jakože chcou na pití a cigarety a tak,mě přijde že žijou z toho turismu.Ještě k delegátovi slíbil mi na pokoj zařidit dětskou postýlku,no nic ne nedělo,až jsem si na recepci musela dojít sama tam ochotní a hned byla na pokoji.Jinak nekupujte v hotelu je jeden prodejce hned u schodu do jidelny dolu,má tam vše ale předražené vydřiduch jsme mu říkaly když vyjdete z hotelu naproti jsou obchudky maji tam to samé i vic zboží a mnohem levnější a fixní ceny což je výhodou že se nemusíte hodinu handerkovat o jedno zboží.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 37
z 64 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání