Napsat recenzi

Yasmine beach - už nikdy více

Recenze hotelu Yasmine Beach Hotel **** (Tunisko - Hammamet - Yasmine Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 1,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 373x
Recenze se líbila: 523 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pohled na hotel z pláže pohled na hotel z pláže
  • 1. bazén 1. bazén
  • vstup do moře vstup do moře
  • koberec na chodbě koberec na chodbě
  • 2. bazén 2. bazén

Velké zklamání, byla jsem ve spoustě hotelů, nepovažuji se za náročného klienta, ale tohle jsem nikdy nezažila. Yasmine beach už nikdy více.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Architektura hotelu byla velmi zajímavá, působil však značně zanedbaným dojmem. Hned po příjezdu jsme na recepci dostali klíče k pokoji, absolutně nám nikdo neřekl, kde se pokoj nachází a jak se k němu dostaneme. o náramky all inclusive jsme si taky museli říci sami. Po chvilce hledání jsme našli pokoj v přízemí s číslem 105, na pokoji chyběl odpadkový koš i toaletní papír, byl dveřmi propojen s dalším pokojem. "Terasa " byla zarostlá plevelem, výhled na "živý" plot, za kterým se nacházel tenisový kurt. Největším problémem však bylo zavírání dveří na terasu, klasické zašupovačky které šlo zajistit pouze vyviklaným háčkem, s trochou šikovnosti se z venčí do pokoje mohl dostat kdokoli. Po krátké domluvě jsme si připravili 5euro bakšiš a šli pokoj na recepci vyměnit. Recepční nám bez problému dal pokoj ve 3. patře, který vypadal lépe. Na balkóně se nám ovšem usadil párek holubů, kteří si v truhlíku na květiny udělali hnízdo, a celý balkón byl plný výkalů, takže tam nebylo možné nechat uschnout ani plavky. Chodby pokryty špinavým červeným kobercem.

Strava a stravování  průměrně (2,3/5)

Strava, to byl asi největší problém. Veliký hotel, nedostatek talířů, skleniček i příborů. Ubrusy špinavé, stoly neuklizené, obsluha buď nestíhala, nebo stíhat ani nechtěla. Židle umaštěné, že se člověk štítil na ně sednout i sáhnout. Samozřejmě když dal člověk bakšiš tak nebyl s hledáním čistého stolu žádný problém, obsluha se mohla přetrhnout. Neskutečně dlouhé fronty na všechno. Výběr nedostačující. Mnohdy pouze jeden či dva druhy zeleniny, několik salátů ze zbytků, maso často pouze rybí a mleté. Kuchaři, kteří nosili várnice s jídlem k bufetovému stolu měli na sobě velmi špinavé oblečení. Jediné co musím pochválit byly zákusky, opravdu chutné. Odpoledne se podávala u bazénu pizza (těsto, kečup, sýr) a občas mastné hranolky. Hodnotím maximálně 2*.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,2/5)

Na recepci neměli dva dny dináry na výměnu za eura, vysvětlovali nám, že banka nepracuje. Zašli jsme tedy do vedlejšího hotelu, kde nám peníze bez problému vyměnili. Úklid na pokoji nic moc, asi jak byl čas, někdy setřeno, někdy ne, balkon neuklizen nikdy. Obsluha u baru vcelku ochotná, až na jednoho číšníka u bazénu, který se nestyděl ukázat si na talířek před sebou a říci si o bakšiš. Problémem byl však alkohol, ve čtvrtek večer kolem 21:30 došel veškerý tvrdý alkohol, krom jednoho likéru s příchutí pendreku, neměli ho ani v pátek celý den. Team animátorů měl připravený pro hosty každodenní program u bazénu a beach volejbal na pláži. U bazénu pouštěli z reproduktorů nahlas hudbu, že nebylo slyšet vlastního slova. Večerní program - buď tanec nebo rádoby vtipné scénky ve francouzském a ruském jazyce. Jednou přijel do hotelu fakír, který se nám líbil.

Pláž a moře  průměrně (2,2/5)

Pláž nedaleko hotelu, stačilo přejít méně frekventovanou ulici. Slunečníky i lehátka zdarma, ovšem lehátka velmi nepohodlná (za bakšiš obsluha donesla měkkou podložku). Ráno nebylo problém najít volné místo, dopoledne už bylo plno. Na pláži se nachází bar s nealkoholickými nápoji, nedoporučuji pít vodu (točí jejich místní z kohoutku). Moře krásně teplé, první den vcelku velké vlny, pak už klidné. Druhý den vyplavilo moře na břeh chaluhy, které nikdo neodklidil. Takže koupání velmi nepohodlné - chodili jsme o pár metrů dál k jinému hotelu, kde byla pláž krásně čistá.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Okolí hotelu pěkné, hotel stojí na pěkném místě, na promenádě. Možnost procházek, nákupů. Samozřejmě sem tam špína na ulici - ale to je stejné všude v Tunisku.

Celkový dojem  průměrně (1,5/5)

Velké zklamání, byla jsem ve spoustě hotelů, nepovažuji se za náročného klienta, ale tohle jsem nikdy nezažila. Yasmine beach už nikdy více.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 6 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání