Napsat recenzi

Nic moc dovolená

Recenze hotelu Yasmine Beach Hotel **** (Tunisko - Hammamet - Yasmine Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 1,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 103x
Recenze se líbila: 433 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tak trochu horor.Už jsme něco procestovali ale 4 hvězdičkám hotel neodpovídá.První dojem dost hrozný.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Pokoje dost omšelé ,zašlé ale jinak uklizené.Když si připlatíte výhled na moře budete mít slušnější pokoj ale zašlejší jinak se může stát že tam bude plíseń i ten šváb se prý najde .

Strava a stravování  průměrně (2,3/5)

Není to pro náročného strávníka ale jinak se tam člověk nají.Pokud jde o čistotu při stolování to je dost katastrofa nedostatek příborů,čistota nádobí a skleniček na nápoje dost hrozná.Velké fronty,pokud jste přišel o něco déle tak jste si neměl kam sednout velká koncentrace lidí.Ještě ke stravě all inclusive na pláži pouze 3 druhy místní limonády pokud se to tak dá nazvat jinak pivo a káva za peníze.Na 1 baru vše zdarma ale pivo se tam nedalo pít bylo kalné dalo se koupit lahvové .Bar u bazénu to samé.Balenou vodu si musíte kupovat tu hotel nedává zdarma můžete si natočit v jídelně ale není to k pití.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,2/5)

Hotel má zastaralé zařízení chtělo by to rekonstrukci.Personál je ochotný něco je zdarma něco za bakšiš jako jinde.Služby ohledně čistoty tak nic moc ráno seberou osušky ale dají je až uklizečky nebo si je musíte dohonit sami s toaletním papírem je to stejné.Nám uklízeli obden.Jsou tam sice dva výtahy ale jezdí jenom jeden tak klienti ve vyšších patrech mají smůlu nebo musí pěšky.

Pláž a moře  průměrně (2,2/5)

Pláž uklizená moře čisté po bouřce zkalená voda ale to nebylo na závadu koupání.Hotel je přímo u pláže pouze přejdete silnici.Vstup do moře je pozvolný.Nabídka vodních sportu dobrá.Horší už jsou lehátka stará potrhaná sítka takže vás vše tlačí podušky nejsou pouze pro platící a ne pro Čechy.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Hotel se nachází u promenády obchodů hodně.Kousek od hotelu je přístav.Jinak úklid na ulicích to se moc neřeší kdo už v Tunisku byl tak to zná.

Celkový dojem  průměrně (1,5/5)

Dojem už tam nepojedu je to země bordelářů.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání