Napsat recenzi

Vše je o lidech

Recenze hotelu Safa Hotel *** (Tunisko - Hammamet - Yasmine Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 2,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 413x
Recenze se líbila: 464 čtenářům
Fotografie: 10
Videa: 0
Komentáře: 0
  • romantika v 5h.ráno
romantika v 5h.ráno
  • náš pokoj náš pokoj
  • pohled z okna,bazén malinkej pro mrňata a ten druhej celkem hlubokej pohled z okna,bazén malinkej pro mrňata a ten druhej celkem hlubokej
  • vedlejší pláž asi 300m od nás směr přístav vedlejší pláž asi 300m od nás směr přístav
  • plážový bar,sice to vypadá divně ale žízní nikdo neumřel plážový bar,sice to vypadá divně ale žízní nikdo neumřel
  • voda na naší pláži voda na naší pláži
  • voda u sousedů u přístavu voda u sousedů u přístavu
  • 102 schodů do 4patra a 102 pěkně zase dolů 102 schodů do 4patra a 102 pěkně zase dolů
  • u druhého bazénu ,oba celý den pěkně čistý u druhého bazénu ,oba celý den pěkně čistý
  • jídelna ..v povzdálí boj o jídlo při obědě :( jídelna ..v povzdálí boj o jídlo při obědě :(

Hotel je veliký,čistý a na velice dobrém místě!Personál ochotný,uklízečky pracovité ale bohužel jídelna nestíhá.Špatně vyřešená doba oběda-2000 lidí během hodiny a půl nemá personál šanci v klidu nakrmit.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Pokoje čisté,pravidelně uklizené,denně na postely květiny.Bydlela jsem ve 4 patře a paní uklízečka byla opravdu pečlivá.Po schodech jsem chodila dobrovolně ale nedoporučuji lidem co jim to dělá problém ,jelikož výtah dolů nejezdí,takže dolů se musí nedobrovolně.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Velice doporučuji si vzít sebou svůj hrneček! Fronty ráno na čaj nebo kávu nejsou na nápoj ale na hrnečky! Kdo si vezme svůj, má vyhráno.Oběd je špatně vyřešen je od 12,30 do 14,00 což při tolika lidech je opravdu špatně.Přirovnala bych to k mraveništi plného hladových mravenců.Personál kmitá až z nich stříká pot! A to do slova! Lítaj a uklízej po muslimech co jí jak prasata a snažej se co nejrychleji připravit čisté stoly pro další.Byli sme 4 dospělí,každej něco ulovil(pití,ryby,těstoviny...)taková bojová hra.Všichni sme tam přibrali! Já osobně bych do tohoto hotelu nevzala dítě kvůli stravování.Žádné zdravotní potíže nikdo neměl ale taková bojovka by se dítěti(ani staršímu dospělému) asi nezamlouvala,pro nás to byla legrace!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Personál makal! Kluci co ráno nandavali snídani,stáli u oběda i večeře a ještě bavili hosty do 24h.jako animátoři,klobouk dolů! Uklízečka měnila každý den ručníky(jen jednou jí nešly počty -1) ,vždy byl toaleťák vždy vzorně ustláno a vytřeno.Po hotelu byly vidět pořád něco vytíraly.Záchody u jídelny byly horší ale jinak všude čisto.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Pláž byla čistá,přes silnici,velikost proti jiným kde jsem byla, byla vyhovující,lehátko je potřeba zabrat opravdu v 5ráno,voda byla čistá a teplá,vstup do moře postupný a vyhovující i neplavcům.Přítomnost rybek(jeden den měly špatnou náladu a kousaly.Sport-padák(40dinárů)madračka(20dinárů)banán (15dinárů) vše na osobu.Velice doporučuji jít po pláži k přístavu aby jste viděli jak vypadá pláž u jiných hotelů--klepla by mě pepka

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Hotel leží v centru,v okolí plno obchůdků,Medina asi 200m.Bordel je tu asi jaký jsem viděla v Itálii.

Celkový dojem  průměrně (2,4/5)

Zažila jsem krásnou dovolenou,vše je ale o tom s kým jedete.Pokud parta mladech lidí --bude sranda! Pokud 60letí senioři-z obědů vás klepne pepka!Byla jsem již v Tunisu několikrát a poprvé jsem potkala velice ochotný personál.Pro příklad-hned po příletu se nám zasekly dveře od pokoje(my venku,věci vevnitř a na hodinkách 01,30 jejich času) bez problémů do 20min. dorazil chlapík se šroubovákem a kleštěma.Přelezl ve 4 patře balkón,opravil dveře,kapající kohoutek,vedle v pokoji klimošku a odešel(zavřel dveře z venku) Bohužel byl to Tunis(my v pokoji a dveře nešly zas otevřít-nemohly sme ven)Sousedi zašli na recepci a za 15 min tu byl zas pan šroubovák,bez řečí vše opravil a tentokrát i dokonale.Veřte,že v jiných hotelech kde jsem byla,bych prožila nejméně 2 dny na pokoji!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 30
z 90 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání