Napsat recenzi

Za málo peněz hodně muziky

Recenze hotelu Safa Hotel *** (Tunisko - Hammamet - Yasmine Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 2,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2022
Přečteno: 117x
Recenze se líbila: 77 čtenářům
Fotografie: 18
Videa: 0
Komentáře: 0
  • výhled z balkonu výhled z balkonu
  • Pokoj Pokoj
  • výhled na moře z pokoje výhled na moře z pokoje
  • bazén bazén
  • tobogány tobogány
  • takhle mám moře nejraději :) takhle mám moře nejraději :)
  • bar bar
  • lobby s přístupem k wifi lobby s přístupem k wifi
  • recepce vždy k dispozici a s úsměvem recepce vždy k dispozici a s úsměvem
  • grillované masíčko grillované masíčko
  • každý večer alespoň jedno typické lokální jídlo každý večer alespoň jedno typické lokální jídlo
  • dezerty a ovoce dezerty a ovoce
  • my rádi mořské ryby - dnes menší verye tuňáka my rádi mořské ryby - dnes menší verye tuňáka
  • Fitrovaná voda Fitrovaná voda

Hotel nabízí jednoduché, ale čisté ubytování, ve výborné lokalitě. Hotel je hned u pláže,

Osobně jezdíme na dovolenou, abychom si užili moře a slunce, ráda ochutnávám cizí kuchyni a poznávám místní kulturu.

Poprvé jsme v tomto hotelu byli před vice jak 16 lety. Vybaveni hotelu se za ty roky změnilo jen minimálně. Letos jsme tu strávili vice jak 4 spokojené týdny (14 dní all inclusive a 14 dní polopenze).

Všechen personál byl po celou dobu našeho pobytu velmi vstřícný, starostlivý a pozorný ke všem našim potřebám.

Poměr cena výkon jasně hovoří v prospěch hotelu.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Pokoje jsou klimatizované (s možností individuálního ovládání), ve vybavení není fén, ale pokud s tím počítáte není problem přibalit. Pokoj byl uklizen každý den, ručníky nám měnili každý den.

Co se týče toalet ve společných prostorách (bazén, restaurace, recepce), ty jsou ulízené několikrát za den, za celou dobu jsem nenarazila na nic, co by se nedalo vyřešit spláchnutím, ale samozřejmě záleží na tom, kdo a jak použil toaletu před vámi.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

V restauraci je dostatečný výběr jídel z místní kuchyně, stravování probíhá formou bufetu. Snídaně: horké a studené mléko, káva, horká voda, kakao, cereálie, přírodní a ochucený jogurt, tři druhy marmelád, salám (junior a šunkový), čerstvý sýr, vždy nějaká zelenina, vaječné omelety, palačinky, ftira (místní langoš) Večeře: polévka, saláty, ryby, maso, pizza, těstoviny, rýže, brambory, dezerty, meloun a vodní meloun.

Po celou dobu jsme neměli střevní problémy.

Filtrovaná voda, čepované nealkoholické nápoje (postmix mistni ekvivalent fanty, coly, sevenupu), káva a čaje (zelený, černý) jsou k dispozici po celý den

Filtrovanou vodu jsme si dle potřeby nabrali do termosky a vlastních 0.5l lahvý.

V případě all inclusive je v ceně navíc oběd a místní alkoholické rozlévané nápoje (pivo, rum…).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Všechen personál byl po celou dobu našeho pobytu velmi vstřícný, starostlivý a pozorný ke všem našim potřebám.

V lobby je dostatečně silné připojení k inernetu takže pro mě nebyl problém pracovat dle potřeby.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Hotel je hned u pláže, sice přes místní komunikaci, ale přes den v týdnu jen minimálně vytíženou. Pláž a moře jsou součástí přírody a tak do určité míry je stav zavislý na počasí. V době našeho pobytu bylo jen šest dní kdy v moři bylo větší množství řas, ale ne více než tři dny za sebou.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Asi 100 metrú od hotelu je zastávka autobusů (linka do Hamammetu a Nabelu jede co 30 min). Naproti zastávce je Medina, kde naleznete I zábavný park “CARTHAGE LAND”. Do nedalekého přístavu je to cca. 1-1,5 km odtud je možnost projížďky/výletu na pirátské lodi či katamaránu.

Hned vedle hotelu je obchod (naše každovečerní zastávka pro nanuka – MAGTOP- 2TND cca 16Kč) a bistro (oběd za cca 60 -150 Kč).

Celkový dojem  průměrně (2,4/5)

My si to tu užíváme. Chtěli jsme strávit dlouhou dobu u moře bez starostí a to je přesně to co nám tento hotel umožnil. Myslím, že se snaží napravit reputaci hotelu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 30
z 90 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání