Napsat recenzi

ÚŽASNÝ HOTEL

Recenze hotelu Lella Baya & Thalasso Hotel **** (Tunisko - Hammamet - Yasmine Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 614x
Recenze se líbila: 501 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Hala hotelu-úžasné Hala hotelu-úžasné
  • Pirátská loď Pirátská loď

Hotel je opravdu nádherný. Nádherně architektonicky řešený a vypadá opravdu luxusně.

V obrovské vstupní hale je vše vypracováno do detailu je opravdu na co koukat. Pohled jedinečný.

Ubytování  průměrně (4/5)

Pokoje jsou prostorné a jak již paní psala v jiné recenzi, sudá čísla s výhledem na moře.Nevím, jak je to stavěno, ale neslyšeli jsme z vedlejších pokojů ani spláchnutí záchodu. Jsou opravdu klidné a nic Vás neruší.

Sice první den jsme tápali, jak se dostat z něco do jídelny,jelikož je tak spousta uliček,ale nakonec jsme se zorientovali. Když jsme hledali výtah,tak se nám podařilo použít služební a octli jsme se v kuchyni. Nakonec jsme se zasmáli tomu všichni,včetně personálu.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Snídaně byly úžasné a bohaté. Obědy a večeře byly také bohaté na jídlo, ale většinou tuniské jídlo a vadilo nám, že u teplého jídla bylo maso vlažné a teplé byla jen rýže a jejich placky. Nejsem náročná na jídlo, ale tohle se mi nelíbilo. Špagety na mě ostré, takže jsem se ládovala výbornými saláty a dorazila to skvělými zákusky.

Na to , že to bylo All inclusive jsem byla zklamaná. V baru v hale byly k dispozici 2 druhy šnapsu a 3 vína, když nepočítám pivo a nealko. Pokud by jste chtěli míchaný drink, tak se platí (10-12 dinárů).

V baru u bazénu pouze hranolky a pizza, odpoledne palačinky. Ostatní také platíte.

Jinak nealko, káva byla v hojné míře, ale museli jsme laskavě čekat, než obsluha dotelefonovala a podávali to otráveně a neochotně. Chápali jsme , že mají ramadan, ale někdy toho bylo až přespříliš. Šokovalo mě, když si pán objednal kávu picco a dostal to v zakapaném a pobryndaném šálku.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Vybavení je krásné a dostačující. Co se týče personálu, byli jsme opravdu velice zklamáni. Až na pár výjimek jsme se setkávali s neochotou. Pití k večeři nosili i po jídle. Je jedno, jestli dáte dýško nebo ne, bylo to pořád stejné. Jen jedinkrát se nám stalo, je jsme pití měli už u jídla. Pokud si objednáte víno, skutečně dostanete celou 0,7 l. Nejsem náročná, ale jejich přístup mě nebyl milý.

Dávejte si pozor i na recepci, pokud měníte dináry. Vytisknou Vám papír, kolik máte dostat, ale jelikož se nevyznáte v jejich drobných, tak nakonec zjistíte, že si vzali automaticky dýško z toho, aniž by Vám řekli.

Animátoři byli super, obdivovali jsme je, jak v tom horku stále byli akční až do noci. Nevím, jak ostatní turnusy, ale animační program byl každý den a přes den chodili animátoři a zvali nás. Byli obdivuhodní a klobouk dolů. Snažili se každého zapojit a byli velmi kamarádští.

Pokoje byly denně uklizeny a postele převlečené. Šikovné a milé paní uklízečky.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž krásná a udržovaná. Dostatek lehátek i podušek, příjemný plavčík. Bar u moře bez jídla, ale dostatek nealko nápojů a číšník velice příjemný.

Moře teplé a čisté, pouze jeden den bylo špinavé. Nebyly velké vlny, takže se dalo krásně plavat.

Jediné, co nám hodně vadilo je, že co 5 min. chodili obchodníci a stále Vám něco nabízeli. Je to jejich mentalita, ale bylo to opravné.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Okolí hotelu je čisté a upravené. Je tam dlouhá kolonáda, kde najdete spoustu obchůdků, můžete se povozit v kočáře s koňmi, na vozítku tuc tuc. Nebylo příjemné, jak Vám obchodníci zastoupí cestu a pořád Vás tahají do obchodů a chtějí smlouvat. Nejlepší jsou obchůdky v fixed cenami. Tam víte, za co nakupujete . Obchodníci Vás natáhnou, když neznáte přibližné ceny. Pak , když to porovnáte v klasickém obchůdku, tak nestačíte zírat. Na to pozor. Dávejte si pozor i na malé kluky, kteří Vám vrazí kytičku jasmínu, jak , že dárek, ale pak chtějí 1 dinár, o to by nešlo, ale vybírají si místo, kde pořádně nevidíte do peněženky a v těch drobných se orientovat je šílenost, tak Vám jsou schopni Vám i do ni hrabat a hlavně chtějí rozměnit. Mají na to své finty, takže na to pozor.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

I přes některé nedostatky jsme byli velice spokojeni a užili jsme si to . V celém hotelu jsme byli pouze 4 Češi, jinak samí cizinci- Rusi, Italové, Francouzi a Němci.

Byla to krásná dovolená a mohu doporučit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání