Napsat recenzi

Pohádkový hotel

Recenze hotelu Lella Baya & Thalasso Hotel **** (Tunisko - Hammamet - Yasmine Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 838x
Recenze se líbila: 513 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Dovolenou jsem si vybrala na poslední chvíli a hodně jsem pročítala recenze, konkrétně na tento hotel z celého světa, protože od našich klientů jsem našla jen jednu. Hotel odpovídá počtu hvězd. Myslím, že ani za delší pobyt není šance postřehnout všechny zajímavosti ve vstupních prostorách. V pokojích starší vybavení, ale to patří k imagi tohoto místa. Kolem bazénu vše upravené, čisté. Pláž písčitá, lehátek a slunečníků vždy dostatek jak na pláži, tak u bazénů. Je zde velice pěkné okolí, každý večer se dá někam zajít. Promenáda kolem moře, přístav, nová medina. Nedostatkem jsou neschopní animátoři, ty mě osobně nenadchli.

Ubytování  průměrně (4/5)

Nádherný hotel v moderním maurském stylu zvenčí a uvnitř připomíná orientální pohádky. Spousta míst na odpočinek s neuvěřitelnou atmosférou. Pokoje prostorné, ale na můj vkus postarší nábytek. Denně bylo uklizeno a vyměněné ručníky. Pokoje se sudým číslem jsou s výhledem na moře, ale i výhled na druhou stranu je pěkný.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Velký výběr na snídani, oběd i večeři. Vždy na výběr maso, ryby, ovoce, dostatek salátů a super zákusky. Během dne možnost dalšího občerstvení. Dostatek pití. Při objednání vína přinesli číšníci hned 0,7 l. Dostatek balené pitné vody i s sebou na výlety. V rámci služeb je možnost návštěvy restaurace s tuniským jídlem, které je ostřejší, pro mne chutné. Nebyly tak nazdobené prostory s ovocem jako např. v Egyptě, ale výběr velký. Obsluha příjemná, stoly vždy čisté a pěkně prostřené.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Jediná výtka k personálu je vůči animátorům. Během dne nedělají skoro nic a večer není informace v kolik hodin a jaký je program. Nejsem typ na animační programy, takže mi tento nedostatek tak nevadil, ale upozorňuji na něj. Ostatní personál zaslouží pochvalu. Ochotní, příjemní a vstřícní i v odpoledních hodinách, přestože byla doba ramadánu.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

V Tunisku se v moři vyskytují chaluhy a my jsme je zažili první dva dny dovolené. Bagr je sice odklízel, ale to nestačilo. V dalších dnech bylo moře čisté, krásné, teplé. Pláž je písčitá, s pozvolným vstupem do vody, vhodné i pro neplavce. Vždy dostatek lehátek i slunečníků, bar na pláži. K moři je to pár metrů od bazénu.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Při příjezdu jsme zažili šok z nečistot na dálnici z Monastiru do Hamammetu. Děsila jsem se toho, co uvidíme v okolí hotelu, ale čekalo nás příjemné překvapení. V okolí je spousta hezkých míst na večerní procházky. Velkolepě řešená medina, promenáda kolem moře, vhodná je návštěva přístavu. Noční procházky přilehlými uličkami. Obchůdky jsou otevřené do půlnoci.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

SUPER DOVOLENÁ. Výtka patří animátorům - ti by se dali snad snadno vyměnit a chaluhám, které se musí více uklidit. Jinak samá chvála. Doporučuji jednodenní zájezd do Tunisu přes cestovku a výlet na pirátské lodi - 15 minut od hotelu je stanoviště lodi.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 6 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

N: K ANIMÁTORŮM.. - 29. 7. 2013 10:32

Na nástěnkách měli všude napsané, že minidisco začíná 20:30 a poté je show time, někdy byl program překvapením, jindy viseli plakáty, že se bude promítat fotbal, že vystoupí fakír... Měli tam i celodenní rozvrh, kdy je jaký sport a co se bude dít. Tedy alespoň, v našem termínu, kdy jsme hotel navštívili červen/červenec 2013. reagovat

Kája: Naprosto zcestné. - 22. 8. 2016 22:30

Večerní procházky kolem Mediny a v přilehlých uličkách? Vy totižani nevíte o čem píšete a islámskou zemi znáte možná z pohádek. Píštete naprosté nesmysly z neznalosti věci a prostředí. Cestovky už prostě neví, jak oblbovat kvúli tučným ziskúm. reagovat

Bronislava Šínová: Re: Naprosto zcestné. - 23. 8. 2016 6:44

Popisovala jsem aktuální situaci v roce 2013. Také musím dodat, že jsem se nikdy neprocházela sama. Stojím si za tím, že večerní procházky jsme prožili bezpečně v krásném, čistém prostředí tohoto nového městečka. K Vaší poznámce o cestovkách - osobně neznám nikoho z pořádající CK a nemám sebemenší důvod situaci přikrášlovat. K Vám mám jednu otázku. Proč jezdíte na dovolenou do míst ke kterým máte už dopředu negativní postoj? Nebo jste získal během pobytu špatnou zkušenost? K nám se chovali Tunisané mile, ale možná to byla reakce na náš postoj. Pohodové dny přeje Bronislava reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání