Napsat recenzi

Zkažená dovolená.

Recenze hotelu Hotel Sun Holiday Beach ** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 2,4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 468x
Recenze se líbila: 489 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Toto není hotel, nencházím slova jak to nazvat, něco tak otřesného jsem ještě neviděla, a také nezažila, nedoporučuji vůbec nikomu, přijdete zbytečně o vybranou dovolenou a také o peníze, i kdyby tento hotel stál 5000, nikdy bych se tam nevrátila, raději si lehnu v ČR k rybníku.

Ubytování  průměrně (2,3/5)

Špinavé,neuklízené ,rozbité, nefunkční...jedním slovem katastrofa.Nikdo si to nedovede představit dokud to neuvidí,snad to ani ty CK které to nabízí neviděli,jinak si nedovedu vysvětlit jak to mohou nabídnout lidem.Kazí si ale svou pověst že?

Strava a stravování  průměrně (2,3/5)

Boj o přežití? Tak asi, masy Místních možná i cizích se vrhnout částečně i rukama do nádob s jídlem, a nemáte šanci.Pak už se nepřidává.....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,4/5)

Neudržovaná špinavá budova, prakticky bez klimatizace.Personál neochotný, vidí v nás asi obtížný hmyz jak už tu někdo napsal.Není šance,že by recepční nebo kdokoli reagoval na Vaši žádost o nápravu a nebo i pouze o obyčejný ručník, to asi neznají a nebo nepoužívají....

Pláž a moře  průměrně (2,9/5)

Moře pěkné, pláž veřejná kde personál vybírá peníze za vstup od místních,takže to je veřejná pláž kde nemáte šanci si sednout ani lehnout, ani není kde.Celkem jsem napočítala 8 rozlámaných špinavých lehátek, nic víc....

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Obytná zona Tuniské smetánky....tento hotel tam nějak nezapadá.

Celkový dojem  průměrně (2,4/5)

Hrozný, zkažená dovolená na což se nedá zapomenout.Tolik ubohosti jsem neviděla.Nejsem náročný cestovatel, i 2 hvězdičkový hotel mi nedělá problém, ale v rámci možnosti přežití.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 9 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání