Napsat recenzi

NOČNÍ MŮRA

Recenze hotelu Caribbean World Hammamet Village Resort *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 2,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 303x
Recenze se líbila: 501 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0
  • animační program pro děti byl super animační program pro děti byl super

Pokud šetříte na dovolenou,kterou si chcete užít v pohodě nejezděte do hotelu CARIBBEAN WORLD HAMMAMET BEACH

Ubytování  průměrně (1,6/5)

Strašné-nefunkční toalety,plesnivé závěsy,nefunkční klimatizace,špinavé a smradlavé přehozy na postele.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Další traumatický zážitek.Nejsme moc nároční ,ale to co jsme tam zažily bylo něco strašného.Pokud jsme dostaly příbory tak jsme se pomalu prali o talíře.Neskutečně nestíhaly doplňovat příbory,talíře,skleničky.Ale pokud jste ukořistily tyto věci,čekalo Vás další překvapení ve formě stravy.Pokud jste nepodplatily kuchaře u grilů mohly jste si nandat maximálně lečo na 100 způsobů nebo suchou rýži.Ještě se podávalo "kuřecí" ale to co bylo na pánvích se kuřeti ani neblížilo.Jelikož jsme s manželem z oboru věřte,že to co nám tam dávaly jako maso,to se u nás mele do psích konzerv.Byly to nasekané krůtí nohy a to v podílu 95%koti se šlachou a 5%masa.Co zbylo daly do rizota a to včetně kostí.A to se opakovalo celou dobu našeho pobytu.Děti jedli jen jakousi pizzu ale ta byla na příděl-dostaly dva čtverce 5*5cm a byly vykázáni s tím,že jim to stačí-takže bez přítomnosti rodiče jim víc prostě nenandaly.

O slušném stolování si také můžete nechat zdát-pokud jste nepřišly okamžitě po otevření jídelny, neměli jste šanci najít čistý stůl-když jsme se chtěly najíst musely jsme si vybojovat talíře,příbory,skleničky a navíc si uklidit stůl.Personál nestíhal a nebo uklízel jen tam,kde dostal něco do kapsy.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,2/5)

Vybavení nepatřilo mezi nejmodernější,veškeré přikrývky byly špinavé a ne zrovna voňavé.Animační program pro děti byl ale opravdu skvělý to byla jediná služba,která byla vedena na 150% Chlapci,kteří měly na starost animační programy ,do toho dávaly opravdu vše a nikdo se s nimi nenudil.Bazény byly také čisté,jen bylo znát stáří a neodborné opravy.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Na pláži byl neskutečný nepořádek-plastové lahve,igelity,krabičky od cigaret,střepy,trus velbloudů a koní... K moři to bylo sice kousek,ale opět žádná údržba.Neustále otravující prodejci Vám to skutečně zpříjemnily.Za celou dobu pobytu pláž nikdo neuklidil.Na pláži měl být bar,ale asi na něj nějak ho pozapomněly.Takže pro pití jsme si museli nosit z hotelu.

Okolí hotelu  průměrně (2,3/5)

Pokud jste opustily brány hotelu,připadaly jste si jako v jiném století.V okolí se povalovalo neskutečné množství odpadků.

Celkový dojem  průměrně (2,1/5)

Horší dovolenou jsme opravdu nezažily.Na to,že to nebyla zrovna levná záležitost a měly jsme zaplaceny kompletní služby nás to neskutečně zklamalo a opravdu tuto dovolenou nedoporučuji nikomu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 17 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání