Napsat recenzi

dovolená 2013

Recenze hotelu Caribbean World Hammamet Village Resort *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 2,1/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 510x
Recenze se líbila: 431 čtenářům
Fotografie: 13
Videa: 0
Komentáře: 0
  • chodba hotelu -asi odpad chodba hotelu -asi odpad
  • spáry samá plíseň - pokoj za úplatek 15 dolarů spáry samá plíseň - pokoj za úplatek 15 dolarů
  • též plesnivé též plesnivé
  • beze slov beze slov
  • beze slov beze slov
  • zrcadlo na společných toaletách zrcadlo na společných toaletách
  • ty šmouhy je špína, né vzorek dlažby - toalety ty šmouhy je špína, né vzorek dlažby - toalety
  • schody do hotelu..žeby praní pro hosty? schody do hotelu..žeby praní pro hosty?
  • .. pohled z jiné strany .. pohled z jiné strany
  • dveře výtahu z chodby hotelu dveře výtahu z chodby hotelu
  • celkový pohled celkový pohled
  • výhled z pokoje výhled z pokoje
  • výhled z pokoje - ten byl hezký výhled z pokoje - ten byl hezký

Už po přečtení recenzí jsme věděli, že to nebude žádáná sláva. Jeli jsme 2 páry ve věku 40let. O to větší zděšení po příjezdu na hotel...ani ty recenze nebyly zdaleka tak hrozné jako první dojem z hotelu. Přijeli jsme kolem jedné ráno a asi hodinu hledali někoho, kdo by nám dal lahev vody...tu jsme nakonec koupili za 2 eura na diskotéce. Delegátka totiž nic neřešila, řekla ať si to někde seženeme a odjela.Po úplatku na recepci cca15 dolarů jsme si mohli vybrat pokoj ze tří nabídek. Známí si nakonec a to až druhý den, vzali až čtvrtý pokoj . Oba pokoje ( přízemí + 3.p) měli balkon, nejsou ale všechny s balkonem. Někde pouze okno. Dokonce tam dávají pokoje někde ve sklepě s výhledem do hlíny. Klientela je převážně z Rusů,Bělorusů,Ukrajinců a spol.,cca 80%, kteří se tam chovají jak čuňata. Něco málo Čechů, Poláků, arabů.

Ubytování  průměrně (1,6/5)

Pokoje na oko uklizené,ale hrůza. Zřejmě uklizečka jedním hadrem vzala celé patro. Zrcadlo okenu asi nezná. Pod postelí a v plesnivé koupelně zbytky vlasů z předešlých turnusů. Každý den jsme dávali dolar a za to jsme měli šedé,zaprané a děravé osušky. Trezor na týden za 15 DT + vratná záloha 10 euro . Byl to opravdu trezor,kolikrát ani já jsem se do něj nemohla dostat :-). Klimatizace děs.

Povlečení čisté, teplejší deka nepovlečená a špinavá. Stalo se že dokonce netekla voda.

Hotel se skládal z několika křídel, dlouhé chodby, oprýskané omítky,pokoj vedle pokoje, spíše mi to připomínalo ubytovnu. Některé zdi byly mokré..asi tekly odpady...proto možná ten smrad. Výtah tam byl,ale nejezdil. Spíše to vypadalo, že je to stavebí výtah, takže jsme do 3.patra klusali i s kuframa po svých. V hlavní budově toalety /viz foto/..ty šmouhy,to je špína. Při odletu musíte pokoj vrátit do 12h nebo zaplatit 60DT.Delegátka nám řekla, že dostaneme místnost na převlečení a uložení kufrů...není to pravda!!! Kufry jsme museli dát pod schody, kde chodili hosté, tudíž bez dozoru a převléknout se na těch špinavých toaletách. Takže jsme raději byli 6 hodin v civilu a čekali na odlet.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Vzhledem k tomu, že jsem byla v Tunisku už po šesté, věděla jsem, že jídlo je jiné.

Ale... maso bylo gumové, občas ryby. Hodně zeleniny na různý způsob, špagety, rýže, pizza. K snídani sladké pečivo, vajíčka na různý způsob, palačinky, bagety. Je to taková všehosměs. Oproti jiným hotelům ale velmi chudá. Jedlo se v jídelně nebo venku. Pokud jste si vybojovali talíř a příbory, tak jste vyhráli. Rusáci do vás strkali, předbíhali, rvali si na talíře tuny jídla, které samozřejmě nesnědli. K pití džusy,čaje,kakao, káva /né z automatu/

- nic moc, pivo - pokud teda bylo / 3 dny za sebou totiž v celém hotelu došlo/, víno, voda, cola...atd. + nějaké to jejich vyráběné "tvrdé". Pití podávané v kelímkách i ve skle. Na sklenicích zbytky rtěnek, talíře špinavé..po přejetí prstem je cítit zaschlé jídlo. Všude neuklizené stoly a plno much. Je pravda, že hodně bordelu dělali hosté,ale obsluha to taky moc neřešila. Talíře s nedojedeným jídlem tam ležely i půl hodiny. Špinavé ubrusy a špinaví číšníci. Když jsme jim dali pár dinárů, tak nám protekčně stůl uklidili a nosili pití...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,2/5)

Co se týče vybavení, tak tam bylo vše..tenis, pinpong, berbinton, hřiště na basket a voleybal. Bohužel v opotřebovaném stavu..v plotech u tenisu díry, stoly na pinčes křivé...ale využili jsme. Hotel disponoval hlavním barem, barem u bazénu a barem na pláži /pouze nealko a né vždy otevřený/.Jeden bazém byl u jídelny - velký, plavecký, hluboký, sprcha, lehátka se slunečníky a málo lidí. Druhý bazén byl skoro u pláže - tobogány však s hrbolama. Animátoři skvělí, věnovali se od rána do večera. Mnoho programů - cvičení, vodní pólo atd. Obsluha u bazénu super, milý a čistý personál. Tento bazén jsme využili jen jednou a to jen na cvičení, tak nevím jak je to s lehátky. My jsme tam chodili jen na pivo :-).

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Pláž s bílým pískem, málo lehátek už v 8h ráno, lehátka praské - dře vás to do zad, takže boj i o nezničená lehátka. Po bouřce hodně chaluh na břehu..neuklizené. Moře s pozvolným vstupem, plno medůz, ale nádherné....je to moře. Na pláž vede krásná cesta plná palem a keřů. Samozřejmostí jsou sprchy. Nám počasí moc nepřálo, jeden den mrholilo a den byla zima. Ale celkem jsme s pláží byli spokojení. Horší to tam asi je v sezóně. Už teď v září tam hosté leželi na osuškách, protože nebyly lehátka.

Okolí hotelu  průměrně (2,3/5)

Okolí hotelu je nudné. Hotel na hotelu a dva obchody s pevnýma taxama.

My jsme jeli do Nábelu /15 DT - asi 30 minut/ na trhy, pak do Hammamet - Jasmín /6DT/ určitě doporučuji a pak i do Hammamet medina /6DT/ na nákupy. Jeden DT = 12,-Kč. Takže cesta za pár kaček. Každopádně se před nasednutím zeptejte "za kolik". Jsou schopní vás natáhnout,ale patří to k jejich mentalitě. Chudoba je znát na každém kroku.

Celkový dojem  průměrně (2,1/5)

Jak jsem již zmiňovala, do Tuniska lítám často, miluji to tam...má to své určité kouzlo, stačí se jen do něj ponořit. Každopádně velmi selhal Exim tours, se kterým jsem letěla poprvé a naposled. Organizace katastrofa. Po příjezdu jsem myslela, že jedu zpět. Po dvouch dnech jsme si zvykli a už to neřešii...smáli jsme se všemu.Pivo dělá své :-). Ono to ani jinak fakt nešlo. Určitě nám pomohly ty výlety, takže jsme si tu dovolenou fakt užili. Každopádně do tohoto hotelu bych nejela ani zadarmo. Myslím si, že by ho cestovky měly vyškrtnout ze svých katalogů.... Nadávali všichni Češi. V autobuse jsme s ostatními rozebírali služby a i ve dvou hvězdičkovém hotelu to bylo lepší než tady. Na konec této recenze musím říct, že je to má první recnze a byť máme nádherné totky z této dovolené, tak připojuji pouze ty špatné..udělejte si obrázek sami....

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 17 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání