3+ v Tunisku není pravda

Recenze hotelu Caribbean World Hammamet Village Resort *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Průměrné hodnocení hotelu:
2,1
(na základě 17 recenzí)
Celkové hodnocení autora:
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Fotografie: 0
Komentáře: 0

Hotel neodpovídá kategorii 3+- dle delegátky s tím musíme počítat.Ubytování většinou s balkonem, ti co nemají štěstí i s plísní v koupelnách a pokojích. Výtah funguje až v hlavní sezoně tj. od 15.6.Přes víkend hotel pro místní - nemáte si kde sednout v jídelně , ani talíře a příbory.Jídlo si vystojíte ve frontách.Pláž se uklízí jednou denně -bobky od velbloudů se nahrnou na kopečky a příroda se postará sama.Animátoři vás nepřestanou otravovat prodejem triček do konce pobytu.

Ubytování 

měla jsem štěstí, výhled na personální část s kuchyní a klimatizací/ balkon/

Strava a stravování 

¨Najedla jsem se i vnučka- sladké zákusky byly fantastické,o víkendu bylo málo míst na sezení,fronty na maso a nedostatek příborů Ryby jen malé červené-plné kostí. Z ovoce jen melouny!!!!!!!!!!!!!

Vybavení, služby a personál hotelu 

sportovní možnosti - minigolf nefungoval,tenis-vše zadané,hlídání dětí-co to je?

ručníky ani prádlo nám za celou dobu nevyměnili

Pláž a moře 

pláž neohraničená/stálé obtěžování prodejci/.hromádky trusu po velbloudech,voda studená/ to bylo počasím/ písek jemný-vstup do moře pozvolný.lehátka jak u moře tak u bazénu většinou rozbitá bez podložek.,slunečníky na pevno zabudované

Celkový dojem 

jsem rozčarovaná co jsem si za takové peníze koupila

Tato recenze není ověřena a je čistě osobním názorem jejího autora. Server Recenze.cz ani jeho provozovatel nemůže ověřit, jestli autor hodnocený hotel skutečně navštívil a nenese tak žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost uvedených informací.

Komentáře

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené