Napsat recenzi

Ksar Djerba

Recenze hotelu The Ksar Charming Hotel & Spa *** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 670x
Recenze se líbila: 465 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Ksar,Djerba,Tunis-už nikdy více. Koupili jsme si 8denní zájezd,když jsme zjistili,že z 8 dní cestovka udělala 6,rozhodli jsme se dokoupit 12 denní pobyt-z toho byl 10denní. Doplatili jsme na letišti-teď litujeme. Celková suma byla nehorázná a za to,v čem jsme museli přežívat nepřiměřená. Obrázky na internetu-retušované-realita je tak o 20let starší. Jeden velký klam a rychlírna na turisty,na kterým nikomu - cestovkám nezáleží. Zaplať a víc nás nezajímáte. Je to smutné. Nedoporučuji dát na fotky na internetu-realita je jiná a určitě není lepší.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Co k tomu říci. Pokoj vlhký,plesnivý,špinavý,poničený,smradlavý. Okolo vany plíseň,skříně-hloupost vyndat vůbec oblečení z kufru. Nám klima fungovala,ale není pravidlo,že na všech pokojích funguje. Úklid: šup sem,šup tam. Ani nebudu říkat,co jsem našla po návratu na pokoj na zemi....Lepší ubytování jsme měli letos na Mácháči v rodinném penzionu s 3 hvězdami- LUXUS!!!

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Ano jednotvárné,občas se změnila barva. Stolování hrůza-věčně nebyl příbor,talíře,skleničky,nápoje...jakmile něco došlo,byla na to fronta. Když donesl další várku,než se na mne dostala řada, už zase nebylo. Lidé si hamižně nabírali nesmyslné množství,které pak nechávali na stolech,ale i pod nimi. Pozorovat nebo sedět vedle některých jedinců bylo otřesné,nechutné. Prostor byl nedostatečně klimatizován,takže sauna...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Vybavení hotelu..řekla bych,že žádné ani nebylo. Služby...jako bychom je obtěžovali,ale že tam utrácíme peníze,žijí z nás jim asi ucházelo. Neprofesionální obsluha. Jediné na co si nemůžeme stěžovat byli výlety. Nejezdili jsme od cestovky. Po hotelu chodí chlapík,který má ty samé výlety za nižší ceny. Čtyřkolky,výlet na krokodýlí farmu kočárem,let padákem za člunem, výlet na skútrech do modré laguny na delfíny,jediný výlet co se nám nelíbil byla pirátská loď,ale zážitek z plavby korábem se dětem líbil. Animátoři byli super. To se musí nechat!

Pláž a moře  průměrně (2,9/5)

K tomuto tématu je asi těžké se vyjádřit. Kdo neviděl -neuvěří. HNUS. Vylezete z hotelu- nepořádek,výkaly,smrad. Jdete ke vstupu na pláž-celá cesta až k lehátka je posetá nemilými a nechutnými objekty. Cesta po pláži k hotelové pláži..Koně,velbloudi si dělají co chtějí,kde chtějí,nikdo to neuklízí...Na pláží polorozpadlá budka,poničená lehátka,písek samý střep,rozbité obkladačky,odpadky ano vytékající odpad, vedle lehátek parkoviště pro velbloudy a koně,kteří Vám močí vedle batohu a hlavy- nechutné,nesnesitelné. Děti si mi hráli mezi výkaly a ne v krásném,čistém bílém písku. Nekoupali se mi v krásném čistém moři..Velké zklamání. Když k moři,tak chci být u moře...ale tady se mi opravdu nechtělo být ani hodinu.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Okolí hotelu. Hezké rostliny,lehátka se musela zabrat večer nebo brzy ráno. Jinak byl boj. Bazén byl nečištěný. Ani nechci vědět,co do toho určití lidé dělali,když jsem viděla,co jsou schopni udělat na souši. Určití lidé tam obtěžují svojí nevychovaností,dávají najevo své hygienické ne-návyky a přijde jim to úplně normální,někteří se i ohradí,co se nám nelíbí??

Nechápu některé kultury. V okolí bylo kde nakupovat,zboží sice na jedno brdo,ale ceny všude jiné. Musíte hodně smlouvat,jinak Vás oberou jak vánoční stromeček. Na trhy nám bylo doporučeno nechodit a s dětmi už vůbec ne. Servou z Vás kůži,jak se snaží,aby jste nakoupili u nich.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Celkový dojem je ten,že už nikdy nepojedu na tyto místa. Opět musím poukázat na sumu. Za částku,kterou nás tato sranda stála bych měla dovolenou s manželem na Mauriciusu. Trošku rozdíl. Hrozný nepoměr,když jsme pak s manželem koukali, jakou by jsme měli dovolenou všude jinde za ty samé peníze nebo i nižší. Doporučuji se vyhýbat velkým obloukem. Nejsme nároční,ale toto nás opravdu naštvalo.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 53
z 78 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání