Napsat recenzi

Slabý průměr

Recenze hotelu The Ksar Charming Hotel & Spa *** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 765x
Recenze se líbila: 519 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Označení hotelové pláže Ksar Označení hotelové pláže Ksar
  • Plážový bar Plážový bar
  • Hotelová pláž Hotelová pláž
  • skvělá výmalba skvělá výmalba
  • balkón - tak trošku se to nepovedlo balkón - tak trošku se to nepovedlo
  • chybí pant - třeba to nespadne chybí pant - třeba to nespadne

Dovolená v tomto hotelu není pro milovníky moře a opalování se na pláži. Hotel byl skutečně takový průměr. Venkovní prostředí hotelu hezké, rozčarování nás čekalo na pokoji, který byl tak zvaně vybydlený, hlavně smrděl zatuchlinou, jediná výhoda, že klimatizace fungovala na jedničku.Bazény v pohodě, aminátoři paráda. Perfektně se starali o malé děti,

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Náš pokoj smrděl zatuchlinou, loupala se malba a nátěr na nábytku. S úklidem si také nedělali těžkou hlavu, občas i ručníky vyměnili. Aspoň, že klimatizace funkovala na jedničku.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Jídlo bylo dost jednotvárné, sice jsme si vždycky něco vybrali, ale žádná sláva to nebyla. Na druhou stranu musíme pochválit, jakmile nějaký pokrm došel, byl během chvilky dodán.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Číšníci na barech nic moc, nejhorší byli na hlavním baru, který fungoval 24 hodin denně. Tam byli skutečně neochotní, V maurské kavárně jsme (pokaždé) čekali na placený nápoj přes půl hodiny a to tam nikoho neměl.

Pláž a moře  průměrně (2,9/5)

Cesta na pláž přes komunikaci - lež!! Museli jsme obcházet velký hotelový komplex, takže 200 vlevo, 200 metrů rovně k moři a pak 200 metrů vpravo k "hotelové plážovému baru" (no spíš haraburdě).

Moře a pláž jedna velká katastrofa. Měli jsme smůlu, první den chaluhy, druhý den špinavé moře a až 5 den jsme mohli jít do moře, ale to jsme nesměli u pláže hotelu, protože tam odtud nás vyhnala obsluha sousedícího Sport Clubu. Bylo to jediné místo, kde byl pozvolný písčitý vstup do moře jinde bylo kamení. Sport Club si nejlepší místo u hotelové pláže zabral pro skútry a čluny a my jsme museli na kamení, jinak nám hrozilo, že nás přimáčknou skůtry.

Pláž jako taková nebyla vůbec uklizená, byla plná odpadků, výkalů, střepů a u jednoho slunečníku ze země dokonce vytékala MOČŮVKA - HNUS.

Takže když už se moře vyčistilo od chaluch a nějak jsme přeskákali kamení ve vodě, čichali jsme smrad z močůvky, nebo z lodních motorů - paráda.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Okolí nás nepřekvapilo, kdo zná trochu Tunis, tak ho odpadky a smrad na ulicích nepřekvapí, tam je to prostě normální. V sousedství hotelu byl bankomat i obchůdky. I výlet taxíkem na trh byl v pohodě. Ujistili jsme se, že má taxikář puštěný taxametr a nemuseli jsme ani smlouvat.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Do hotelu KSAR určitě už nikdy nepojedeme!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 53
z 78 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání