Napsat recenzi

Velice dobrá dovolená

Recenze hotelu Palm Azur Club Hotel **** (Tunisko - Djerba - Aghir)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 898x
Recenze se líbila: 487 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • cesta k pláži cesta k pláži
  • dětský koutek s brouzdalištěm dětský koutek s brouzdalištěm
  • pláž pláž
  • pláž pláž
  • hotel od bazénut hotel od bazénut

Pobyt v tomto hotelu předčil moje očekávání. Nebyla jsem na Djerbě poprvé, ale poprvé jsem se setkala s takovými službami. Milý a vstřícný personál, až úzkostlivá čistota, areál hotelu velice pěkně upravený, možnost sportovních aktivit, koutky pro děti, pomůcky pro méně pohyblivé seniory, neskutečně milí animátoři, kteří se o vás starají od rána do půlnoci. Velice dobré a každý den čerstvé jídlo. Spousty zeleniny, ovoce, ryb a jiného masa.

Prostě - vynikající !

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Vynikající. Pokoje byly moderně vybavené, každý pokoj měl malou ledničku a trezor a klimatizaci. Vše bez příplatků. Pokoj byl každý den perfektně uklizený a čistý. V pokoji jsme měli vše, co jsme na dobu ubytování potřebovali, včetně ramínek, ručníků, osušek a sušáků na lodžii.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Strava byla pestrá, velice dobrá a bylo jí pro každého dost. Každý den čerstvá zelenina, ovoce, vynikající pečivo. Ocenila jsem tmavý chléb. Denně jsme si mohli vybrat z několika druhů ryb. Bylo nám nabídnuto dokonce i vepřové maso. Každé jídlo jsme mohli zakončit vynikajícími moučníky (koláčky, dortíky, zmrzliny). Pití- od vody, kávy, čaje, džusů, k pivu, vínu, koktejlům až k tvrdému alkoholu. A opět. co kdo chtěl a od rána do půlnoci. Každá večeře byla pojata slavnostněji a bylo vhodné se lépe obléknout.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Opět musím chválit. Personál byl velice vstřícný od začátku až do konce pobytu . A to od ředitele až po uklizečky. Chtěla bych vyzvednout činnost animátorů, Jejich práce začínala kolem 9 hodiny ráno a končila o půlnoci. Za celou tu dobu jsem na nich neviděla, že by byli nevrlí, otrávení nebo unavení. Každým pohybem a výrazem nám dávali najevo, že tu jsou jenom a jenom pro nás. Vybavení hotelu? Nevím, kde začít. Hotel byl vybaven vším, co každá generace potřebuje. Od dětských koutků a brouzdaliště, fit centra, masážní centrum, jídelny, bary, kluby. Co mne za zaujalo, bylo, že hotel je vybaven i zdravotními pomůckami pro méně pohyblivé klienty.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž je udržovaná, čistá. Lehátka a slunečníky jsou zdarma. Pokud bylo moře klidné, mohli jsme si zapůjčit kajaky a šlapadla. Opět zdarma. Zdarma jsou i osušky, které nám vyměnili každý den na recepci za čisté. Na některých místech jsou v moři skalní výběžky. Ty se bohužel nedají odstranit a proto doporučuji boty do vody,

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Okolím hotelu pojmu rozlehlou zahradu. To co je za plotem hotelu hodnotit nebudu, protože se jedná o kolorit země a není v silách personálu, aby toto ovlivnil. Zahrada je překrásná. Velice dobře řešená, udržovaná a čistá. Vše má svoje místo, Na rozhraní května a června byla plná květů a vůní. Nádhera.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Vynikající. Ráda bych se vrátila a ostatním mohu jenom doporučit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 11
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání