Napsat recenzi

spokojenost

Recenze hotelu Palm Azur Club Hotel **** (Tunisko - Djerba - Aghir)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2014
Přečteno: 293x
Recenze se líbila: 667 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byli jsme velmi spokojeni,personál ochotný,nebyli jsme spokojeni s pokojem,bez problému nám pokoj vyměnili.Jídla bylo hodně,vybral si každý

Ubytování  průměrně (4,6/5)

vzhledem k tomu,že mám určité problémy s chůzí a byli jsme ubytováni daleko od výtahu,požádali jsme o výměnu pokoje,bez problému nám nabídli 2 pokoje,aby - chom si vybrali,který nám bude více vyhovovat

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Jídlo! Vše,na co máte chuť:sladké,kyselé, maso,bezmasé,dokonce pro diabetiky.Bez přehánění vybere si každý.Dvakrát během týdne jsme měli rostbeef,pečeného krocana,rýže,brambory,hranolky atd.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

služby na úrovni,personál velmi ochotný,úslužný,samozřejmě denně měnili ručníky,když jste chtěli čistou osušku na pláž,tak ji vyměnili.Co se týká zábavy,tak ten,kdo chtěl sportovat,měl možnost si zahrát tenis,volejbal,ping-pong,lukostřelbu, petang a další,nebo se můžete jen tak povalovat a nikdo Vás nijak "neotravuje".O ve černí zábavu se starali výborní animátoři a po dobu našeho pobytu se ani jednou neopakoval program

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž písčitá,čistá,ale vstup do moře místy kamenitý,takže v každém případě boty do vody,kameny jsou dost ostré.Ale tak 150m.vlevo od hotelu je krásná pláž s písčitým podložím

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

okolí hotelu je trochu horší,je to Afrika,kdo tam byl,tak ví,co může očekávat

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

pominu-li okolí hotelu,tak samotný hotel nemá chybu.Také bych chtěla poděkovat naši delegátce sl.Blance Mikolášové.Trpělivá,ochotná,každému odpovídala na jakýkoliv dotaz,vyprovodila nás na letiště s přáním šťastného letu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 11
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání