Napsat recenzi

Hari club

Recenze hotelu Hari Club Beach Resort **** (Tunisko - Djerba - Aghir)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2023
Přečteno: 3x
Recenze se líbila: 49 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Podprůměrný hotel dvouhvězdičkové kategorie, čtyři hvězdy ani omylem.

Ubytování  průměrně (2/5)

Páchnoucí pokoj v hlavní budově vyměněn za bungalov. Pokoj má hodně za sebou, opravy šité horkou jehlou, na přespání stačí.

Strava a stravování  průměrně (2,4/5)

Lukulské hody nečekejte. Strava se opakuje, nicméně dá se vybrat. Hodně pečené zeleniny, maso nic moc, dvakrát za týden masový polotovar. Co se nesní, zabalí se do těstíčka a usmaží na oleji. Zákusky jsou ale dobré. Pizza humus - těsto, kečup, sýr - bez chuti. Džusy nebrat - umělá hmota, většinou ředěná. Pivo dobré.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,4/5)

Personál až na vyjímky flegmatický, vše dělají bez zájmu. Nemáte nejmenší chuť dát někomu bakšiš. Když na recepci měníte peníze, ani neodpoví na otázku, jaký je kurz.

Manažer hotelu na první pohled arogantní pérák. Nechtěl bych pod ním pracovat.

Animační tým je v pohodě.

Pláž a moře  průměrně (2,3/5)

Bez pláže. Protože to, co prezentují jako pláž je jeden velký hnus plný chaluh a velbloudích hoven. Choďte na vedlejší pláž cca 200m nalevo. Anebo si za cca tři dináry mávněte na taxi a nechte se dovézt na tři kilometry vzdálenou pláž Modrá laguna. Ocitnete se v jiném světě.

Okolí hotelu  průměrně (2/5)

NIc a jeden velký bordel. Afghánistán hadra. Pokud cestujete do Tunisu poprvé, čeká Vás kulturní šok. Kupte si půldenní zájezd po ostrově a doporučuji návštěvu krokodýlí farmy. Ne přes CK - moc drahé. Taxikem jste tam za deset minut a pět dinárů, vstup 10E.

Celkový dojem  průměrně (2/5)

V Tunisu po páté, takže můžu srovnávat. Jednoznačně nejhorší hotel, ale protože si dokážu udělat dovolenou dle svých představ, hodnotím týden jako zdařilý. Počasí vyšlo, sranda byla, zdravotní potíže žádné.

Příště si však dám pozor na hodnocení od CK - pokud uvidím u popisu hotelu slovo BESTSELLER, vyhnu se mu velkým obloukem...

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 6
z 27 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání