Napsat recenzi

Dovolená

Recenze hotelu Hari Club Beach Resort **** (Tunisko - Djerba - Aghir)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2023
Přečteno: 2x
Recenze se líbila: 40 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Naprosté velké zklamání z tohoto hotelu. Na pokoje nás odvedli v noci,odporně špinavý pokoj, špinavé povlečení,koupelna neuklizena snad celé léto,vše zrezivělé,WC neumyté-prostě katastrofa. Výhled do zahrady- dívali jsme se na dvorek,4 stěny ,špína kam oko dohlédlo. Chtěli jsme výměnu pokoje(nedali jsme žádný bakšiš),tudíž výměna proběhla způsobem,že nabídnutý pokoj byl ještě horší než ten,který jsme měli. Delegátka nechápala, proč chceme výměnu,takové pokoje byly všechny a považovala je za slušné. Hotel se 4*,tak ani náhodou, tak slabší 3*. Nikdy jsem si nestěžovala, ale tento pobyt bez stížnosti prostě nejde.

Ubytování  průměrně (2/5)

Hnus,špína. Po stížnosti nám uklizečky pokoj uklidily,osušky odnesly,další již nedonesly a když donesly,byly úplně špinavé- vzaly je z hromady na vozíku a daly nám je. To bylo neskutečné, proto jsme si už nenechali uklízet až do konce pobytu,vydrželi jsme s osuškami, které nám uklizečky vyměnily 3. den pobytu.

Strava a stravování  průměrně (2,4/5)

Jídlo bylo velmi chutné,mohlo být i pestřejší, ovoce málo,ale i tato nabídka nám dostačovala.. Problém byl s tím,že chyběly talíře, když ne talíře, tak příbory a když byly talíře a příbory,chyběly sklenice a ubrousky a tak dokola.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,4/5)

Úklid v hotelu vázl všude-pokoje,jídelna se pravidelně neuklízely. Personál milý,v jídelně obsluha ochotná. Zábava - hrozná,každý den to stejné,žádné zpestření,pořád dokola ohlušující hudba a potrhlí animátoři. U lehátek byl hendikovaný pán ,velmi šikovný,ochotný a nesmírně milý.

Pláž a moře  průměrně (2,3/5)

Pláž plná hnijících chaluh, asi 2x zhrnuli a upravili pláž. Moře plné řas,muselo se kousek dál,aby se dalo zaplavat. Velké plus bylo teplé moře a hřejivé sluníčko.

Okolí hotelu  průměrně (2/5)

Nechodili jsme, neměli jsme zájem,nepořádek všude okolo.

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Katastrofa, horší zážitek z ubytování jsme nikde nezažili a zástupci *** podvádí klienty, když na stránkách mají fotky krásných pokojů, krásné a čisté pláže. Nic z toho není pravda. Do tohoto hotelu nikdy více. Nedoporučovala bych nikomu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 6
z 27 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání