Napsat recenzi

Djerba ?!!??

Recenze hotelu Hari Club Beach Resort **** (Tunisko - Djerba - Aghir)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2019
Přečteno: 319x
Recenze se líbila: 208 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0

Návrat na Djerbu již neplánuji!!!

Kdyby tam nebyli super animátoři, tak nemáme na co vzpomínat.

Před dovolenou jsem četla recenze a nevěřila jsem...

Ubytování  průměrně (2/5)

Místo zaplaceného pokoje v hlavní budově s bočním výhledem na moře (s prosbou pro pohybově omezené osoby) jsme dostali předposlední bungalov v patře s přístupem cca po 20 schodech. Obratem jsme žádali o výměnu, ale dostali jsme pokoj ve vedlejším bungalovu v přízemí s výhledem do maličkého dvorku, kde rostla překrásná palma!

Delegátka Iva nás přesvědčovala, že jsou všechny pokoje stejné a cenu ona neřeší. Prý si máme užívat skvělého jídla!

Strava a stravování  průměrně (2,4/5)

Jídlo každý den stejné, snídaně byla velmi omezená - 2 sýry, salám Junior, Junior párečky, vejce, asi 2 druhy cereálií a jogurtů, oběd a večeře stejné jidlo, často velmi ostré. Pro děti těžký výběr... Ráno boj s kávovarem, někdy boj o talíře, příbory, skleničky. Maso rozsekané na kousky a vmichané do rýže, brambor, kuskusu,.. Když byla krůta, tak na příděl cca 5 dkg, ryba stále stejná. Hovězí guláš samá flaxa. Zákusky bez komentáře ...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,4/5)

Nemohu posoudit, zaplacený pokoj se 4 hvězdičkami jsem neviděla. Recepční sbalila bakšiš a nepomohla, slibovala další den jiný pokoj, ale raději 2 dny nebyla v práci. Uklízečka za sušenky a euro skládala z ručníků labutě .

Ultra all inclusive trochu kazil pingl v baru, když neměl náladu, tak nám nedal ani kafe. Většinou do něj neměl mléko, tak jsme byli nakonec rádi. On mu občas došel i tonik, džin nebo červené víno, ... kdo by to čekal?

I polopenze v Chorvatsku byla bohatší!

Skvělí byli jen animátoři. Nevím, jestli to jsou profesionální tanečníci, cirkusáci nebo fitnesáci, ale jsou fakt skvělí!

Djidji, Mário, DjaD, ... , nevím jak se jmenovali, ale super kluci!!!

Děkujeme!!!

Pláž a moře  průměrně (2,3/5)

Jste na Djerbě, počítejte s tím. Na hezké moře jsme měli štěstí první polovinu dovolené, potom bohužel začal foukat vítr a moře se zakalilo pískem a chaluhami. Kameny v moři nejsou velkou překážkou, ale jsou tam.

Lehátka a slunečníky byly stále volné.

Okolí hotelu  průměrně (2/5)

Djerba... koukněte se na Google

Celkový dojem  průměrně (2/5)

CK by měla nabízet 3 hvězdičky a nikdo by nebyl proti.

Je to malý resort, vhodný pro lenošení, popíjení, večer taneček, sklenička a pobavení od animátorů.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 6
z 27 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání