Napsat recenzi

Palumbo reef resort - uroa

Recenze hotelu Jaz Amaluna Beach Resort (ex Palumbo Reef) *** (Tanzanie - Zanzibar - Uroa)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2015
Přečteno: 2 197x
Recenze se líbila: 606 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0
  • návštěva školy návštěva školy
  • mumraj ve vesnici:-) mumraj ve vesnici:-)
  • oběd ze safari blue oběd ze safari blue
  • náš pokoj náš pokoj
  • .. děti dostaly dárky .. děti dostaly dárky
  • v hotelu.. v hotelu..
  • hotelová recepce hotelová recepce
  • okolí hotelu okolí hotelu

Dovolenou na Zanzibaru jsme trávily s kamarádkou poprvé a určitě si Afriku vybereme zase. Ostrov má co nabídnout jak milovníkům pláží tak i cestovatelům, kteří chtějí poznat okolní přírodní krásy. Navštívily jsme jak Jozzani forest, tak i Prison island - ostrov kde jsou obří želvy, určitě doporučuju Safari blue a degustaci místní kuchyně - mořské plody! Nebojte se vyrazit na výlet s místními - Jerry a Amos! Jerry dokonce mluví i česky:-) kluci byli přátelští a určitě prozradí o Zanzibaru víc!

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Hotel krásný čistý! na Afriku překvapil i čistotou a hl. personál byl velmi příjemný! Moskytiéru jsme téměř nepotřebovaly, jen sem tam se na pokoji objevila ještěrka, ale vůbec nám to nevadilo. Je to Afrika a ubytování v přírodním stylu.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Jelikož se jedná o hotel s italským majitelem, vařilo se hl. pro Italy. Nejčastěji těstoviny na každý způsob. Dalo se ale vybrat i z větší nabídky - kuřata, hovězí, každý den jiná polévka nebo občas i plody moře.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Jak jsem již uvedla výše. Personál hotelu vstřícný! Pokud jsme cokoliv potřebovaly, nebyl problém. Vybavení hotelu též chválím, skvělé animace a zábava.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláže v okolí hotelu udržované , při přílivu se tu vyskytovaly pouze řasy. Za " zdma " hotelu v okolní pláži ve vesnici Uroa to bylo horší, tam pláž neudržuje nikdo, což je škoda. Moře tu ovlivňuje příliv a odliv. Není to pravidelné, ale v době největšího odlivu se nedá vůbec koupat, ale zato se dá objevovat spoustu mořských živočichů, hvězdic, ježků, chobotniček a krabů.. a nekonečných procházek.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Když jsem se vydala do okolí hotelu poprvé sama, trochu jsem se obávala místních, ale zcela zbytečně. Hned na druhou procházku jsem si vzala bonbony a kolem sebe jsem měla spoustu malých dětiček. Nevynechaly jsme ani návštěvu školy , kam jsme donesly tužky a propisky, vítají též sešity! a doporučuji navštívit nemocnici. Paní doktorka nám udělala krásnou exkurzi, byla vděčná za cokoliv! nejvíce potřebovaly obvazy a roušky pro sestry.. je to jiný svět, ale není čeho se obávat. Po setmění jsme ale raději zůstávaly v hotelu.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Pokud pojedete na Zanzibar s tím, že je to zcela odlišné od Evropy, nic Vás nepřekvapí! ale to je pro cestovatele zbytečné psát:-) Jen chci dodat - místní nefotit, nemají to rádi, jen dětem to nevadí... Celkově bych naši dovolenou shrnula jako jednu z nejlepších! a poučných! Doporučuji hl. těm, co chtějí objevovat.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 31
z 35 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zanzibar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání