Napsat recenzi

Bezkonkurenční :)

Recenze hotelu Globales Playa Santa Ponsa Hotel *** (Španělsko - Mallorca - Santa Ponsa)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 695x
Recenze se líbila: 430 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Skvělá dovolená. Takový komfort, servis a výbornou stravu jsme nečekali. Můžu jen doporučit.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Pokojíčky jsou tak akorát velké. Vybaveny klimatizací, větrákem a televizí. Ubytovaní jsme byli ve 4. patře směrem do ulice. V noci žádný hluk. Viděli jsme i na moře. Pokoje a sociální zařízení čisté a v pořádku. Překvapilo nás, že byly v koupelně zásobníky s tekutým mýdlem a taštička první pomoci, ve které byl např.: hřeben, kartáček na zuby, šampon, sprchový gel atd. Jen trochu vypadávaly dveře od skříně, ale to je opravdu banalita.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Naprostá bomba!!! V rámci programu all inclusive bylo jídlo prakticky celý den. Ovoce všeho druhu. Snídaně bohaté. Pokud snídáte na sladko byl na výber jogurt, různé müsli, marmeládky, nutella, croissanty, buchtičky. Pokud preferujete slané snídaně, pak byla možnost výběru z různých druhů šunek, sýrů, vejce, opečená slaninka. Pečivo trochu tvrdé, ale dal se opéct toustík. U obědů a večeří byl široký výběr. Vybere si opravdu každý. Od kuřecího masa až po ryby, od hranolek přes těstoviny až po rýži. Dále jejich skvělé paelly. Opravdu výborné. I polévky. Vždy na výber tři druhy zmrzliny, ovoce a zákusky (těch bylo! :D )

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Personál velice milý. Někdy mi těch barmanů bylo až líto v jakém vedru tam musí pracovat. V recepci příjemní a usměvaví. Opravdu ochotní lidé.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Moře čisté a teplé. Na pláž je to z hotelu chvilička. Na začátku pláže byly piniové stromy a borovice pod kterými byl krásný stín. A místa pod nimi dostatek. Na pláži lehátka za poplatek 13 Euro. Lepší je si koupit vlastní slučník. ten seženete v místních krámcích za 6 až 8 Euro. Ale pokud si lehnete do stínu pod stromy, tak jej ani nepotřebujete.

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

Plno obchůdků a barů pro zpestření. taková ta klasická večerní promenáda. Akorát mi tam chyběla nějaká diskotéka. Určitě doporučuji vyjít si schody, které jsou vidět z pláže. Neuvěřitelný výhled na celou pláž :) Ale na to už si každý přijde sám až bude na místě.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Opravdu naprostá spokojenost. Pokud člověk neřeší takové kraviny typu, že do výtahu se tři lidi vejdou tak tak. Tak choďte po schodech :D

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání