Napsat recenzi

Hotel Beverly Playa *** (Španělsko - Mallorca - Paguera)

Recenze hotelu Beverly Playa Hotel Vibra *** (Španělsko - Mallorca - Paguera)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2018
Přečteno: 554x
Recenze se líbila: 281 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byli jsme zklamaní....

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Hrůza !!! Nevím, které pokoje jsou na fotografiích, ale my ani ostatní ubytovaní , se kterými jsme mluvili / Češi / v takových pokojích nebydleli. Možná pokoje na fotografiích jsou jen pro německou, ruskou nebo francouzskou klientelu, ale Češi byli ubytovaní v pokojích se špinavými, prošlapanými a zapáchajícími koberci !!! Koupelna s vanou , ve které jste se mohli osprchovat potřebovala renovaci už tak před 10 lety minimálně ! Výměna ručníků i povlečení byla pravidelná, pokojské byly milé, ale ani tak to nevyvážilo dojem ze zatuchlého a téměř vybydleného pokoje a koupelny. Chodby hotelu včetně společenských hal a klubu, které byly vybaveny také koberci, křesílka a židle v jídelně , to vše vypadalo stejně - flekaté , opotřebované , nevábně vonící ..... Tyto prostory jsme raději ani nevyužívali. Večerní klub, kde se odehrávali večerní společenské programy byla zatuchlá černá díra bez oken, kde jsem si nedovadla představit strávit víc času, než tam vejít, podívat se a rychle se vytočit a odejít. Bylo mi líto animátorů, kteří připravovali každý večer program a opravdu se snažili, aby se lidi bavili, ale v takovém prostředí to snad ani nešlo !

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Snídaně i obědy chutné, dalo se vybrat, i když se stále opakovalo dokola stejné jídlo. Večeře byly nejlepší, každý večer s jinou tématikou- typicky španělské, mexické, rybí a mořské plody ....- a podle toho taky větší výběr jídla. Vše velmi chutné !!! Dopolední a odpolední svačiny v baru u bazénu - každodenně se opakující tác s rajčaty,1-2-druhy salámu nebo sýru, z ovoce převážně jen pomeranče, jablka, ringloty / melouny jen u večeře /,muffiny z obchodu a 1-2 druhy zákusku .Vypadalo to, že co zbylo od snídaně, přeneslo se do jiné místnosti ke svačině. Ale vše bylo chutné a stačilo to. Nápoje nealko i alko, káva atd... dostatečný výběr. Personál v jídelně i baru milí, ochotný.....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Celkově na nás hotel působil omšele, neútulně ,zatuchle ..... Personál milý a ochotný !!!

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Moře teplé, čisté , pláž písečná ...... To jediné lze hodnotit plným počtem hvězdiček !

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Jednou stačilo a myslím, že na to v čem jsme bydleli, předražené !!!

Někteří hosté dokonce měli v pokoji mokro a plíseň / praskly někde trubky / a přes opakovaná upozornění byli do jiného pokoje přestěhováni až 2 dny !!! Pak ale zjistili, že další den do toho samého pokoje ubytovali nově přijíždějící hosty !!!!!!!

A to , že se běžně po celou dobu stávalo to, že Vás v den příjezdu do hotelu / kolem 23. hod. / neubytovali, a taxíkem Vás poslali na jiný hotel a druhý den ráno Vás zase převezli zpět a přesto Vás ubytovali třeba až v odpoledních hodinách a někdy i později , to mně přijde neúnosné !!! Pokud by se to stalo jednou a jen jednomu nebo dvěma lidem , ano chybička se vloudí, dá se to pochopit , ale spíše to vypadá, že je to běžná praktika hotelu, protože dle našich informací a zkušeností to takto probíhalo od července až do září !!!!!!!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 45
z 63 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání