Napsat recenzi

Skvělá dovolená

Recenze hotelu Beverly Playa Hotel Vibra *** (Španělsko - Mallorca - Paguera)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 805x
Recenze se líbila: 467 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená skvělá. Jedinou chybičkou byl boj o lehátka u hotelu. Byli jsme s dcerou a osmiletým vnukem moc a moc spokojeni. Hotel živý, ubytování slušné, jídlo také. Personál i animátoři velmi vstřícní. Moře blizoučko a v srpnu nebývale teplé. Někdy klidné, jindy vlny. Na chuť si přijde každý.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Bez problému. Fungovalo vše. Balkon super. Krásně krytý. Bylo soukromí. Nepřipláceli jsme za lepší. Stejně jsme tam chodili jen přespat a ráno jsme byli pryč až do noci.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Jídla vždy dost. Snídaně croisanty, vejce natvrdo, volské oka, slanina, párečky, klobásy, fazolky, sýry, šunka , zelenina, ovoce, jogurty, musli, rýžová kaše aj. K pití džusy, 4 druhy kávy, kakao, mléko, čaj. Oběd i večeře podobné. Vždy nějaké maso, ryby, těstoviny, kuře, zeleninové saláty, hranolky denně, rýže, pečené brambory a spousty zákuskú. K pití si točíte sami chutné pivo, víno červené, bílé i růžové, džusy. Přes den v baru u bazénu spousty jídla. Denně pizza, sekaná, hranolky, slané krekry. Stále doplňováno. Zmrzlina v boxu také v baru. Hlad opravdu mít nebudete.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Personál slušný a milý. Animátoři skvostní. Vnuk byl v sedmém nebi. Spousta her a noční schow od 22.00 hod. neměly chybu. Nám se také líbily.

Kdo přežije boj o lehátka ráno, je celý den v pohodě. Hlídají(personál hotelu) rúzné úniky hostú přelézat, podlézat, aby chytili místo. I přesto je to boj. Ráno v osm jsme čekali jedna dole a druhá nahoře až v půl deváté otevřou dveře k bazénům. Pak rychle obsadit deštník a čekat až se odemknou lehátka a přitáhnout je pod deštník. Jednou byla úspěšná jedna, podruhé druhá. Odemykali ne na vteřinu a který vchod byl odemčem dřív, ta slavila úspěch. Kdo nesnese celodenní slunce tak učinit musí. Bez honičky se seženou lehátka (ne ovšem dlouho po púl deváté) bez deštníku. Horní terasa s bazénem byla volnější. Tam stačí jít tak ve čtvrt na devět a být třeba třináctý, místo se většinou sežene. Dole to bylo preferováno kvůli animacím pro děti a spousty her, které se tam hrály.

Občerstvení bylo také jen dole. Tak proto dolní bazén tak obsazen. Za to hotel ovšem nemůže. Kapacita hotelu je daleko vyšší než lehátek. Něco za něco. Je dobré to vědět, protože kdo nechce platit lehátka u moře, nebo ležet v písku s deštníkem nad hlavou na pláži, buď sem nejezdit, nebo to hodit za hlavu a holt to ráno vybojovat. V jemném písku, kde se boříte jen při chůzi i k moři, bych já ležet nechtěla. A platit si draze lehátko se slunečníkem, kde ani neodložíte tašku, natož si odložit třeba pití, (není stoleček, jen všudepřítomný hluboký jemný písek) to ne! Jen toto zvážit.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Teploučké, čisté, klidné, bouřlivější. Vše se stihlo.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Blizoučko spoustu krámků na courání a procházky. Hezký pohled na hory.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Asi pojedeme znovu. Za rozumnou cenu je to fakt super.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 45
z 63 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání