Napsat recenzi

Petra B.

Recenze hotelu Beverly Playa Hotel Vibra *** (Španělsko - Mallorca - Paguera)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2023
Přečteno: 4x
Recenze se líbila: 45 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Velmi milé chování personálu,vystačíte si se základní angličtinou.Krásná ,,promenáda",spousta kavárniček,hotýlků malých i velkých.Kdybyste přijeli bez kufrů-není problém cokoliv koupit.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Hotel je velký,pokoj čistý,každý den úklid.Dveře na kartu-pozor,kartu nenoste blízko mobilu!!Může se zablokovat.Po 23 hodině byl většinou už klid.Z chodby nebyl slyšet nějak extrémní hluk.Matrace spíš tvrdší,manželovi byla postel krátká,neřešili jsme to,ale možná by nebyl problém vyměnit matraci za delší,pokojová služba na chodbě téměř vždy v dosahu..Balkon se stolkem a dvě židle.Není sušák na mokré plavky,ručníky-ti,co už znali,dovezli si vlastní kolíky a sušili přes zábradlí balkonu.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Tak to byla bomba.Každý den super výběr,všeho dostatek.Čerstvé ryby,krevety,mušle,maso od hovězího po jehněčí.Různé přílohy,omáčky.Místní uzeniny,sýry.Na snídani čerstvé ovocné šťávy,bezlaktozové mléko,sojové mandlové...Děti milovaly stroj na lívanečky.V programu all in nápoje v baru u bazenu-také velký výběr.Na nápoje dostanete při přihlášení na recepci žetony.V baru si řeknete,co chcete na pití,odevzdáte žeton a pití dostanete v pevném,plastovém kelímku cca 3 dl obsah.Pak zase odevzdáte kelímek,do čistého dostanete další nápoj a tak dokola.Nakonec si řeknete o žeton a ten při odhlašování odevzdáte na hotelové recepci.Vrátí vám za něj peníze/ myslím,že 2 eura/Kávu vám udělají v rámci all in jakou chcete.Na tu vám stačí ,,náramek"

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

V hotelu fitko,diskotéka,zábavné programy pro dospělé i děti.Cvičení v bazenu.Velká místnost s několika sedacími soupravami a televizemi.Lehátka u bazenů v ceně.Klasika-v 8 ráno už bylo vše obsazeno,aniž by tam někdo ležel.My jsme chodili na pláž,jeli jsme k moři,ne k bazenu.Na pláži slunečníky a lehátka za poplatek.V den odjezdu můžete využít toalety a sprchy vedle fitka.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž písčitá, většinou čistá,bylo vždy místo na rozložení podložky.Kdo chtěl,mohl si koupit slunečník a lehátka cca 13 e za den.Nevyužili jsme.To,že jsou někteří lidé čuňata,bohužel neovlivní nikdo.Nedopalky zahrabané v písku...Řasy a j.naplaveniny uklízeli.Moře čisté,teplé.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Nádherné uličky,plno kaváren,hotýlků,obchodů,pedikůra,masáže.Ulice čisté.Obdivovali jsme řidiče,jak byli klidní a excelentně se dokázali vzájemně vyhnout.Vždy byli ohleduplní i k chodcům.Blízko hotelu zastávka autobusu pro různé trasy.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Velmi spokojení

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 45
z 63 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání