Napsat recenzi

Nedoporučuji tento hotel!

Recenze hotelu Beverly Playa Hotel Vibra *** (Španělsko - Mallorca - Paguera)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2021
Přečteno: 314x
Recenze se líbila: 123 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0

Je mi to líto, ale bohužel jsme nebyli po dlouhé době spokojeni. Byli jsme zde od 7.7. - 15.7. 2021. Jediná výhoda je blízkost pláže. Hotel jelikož je velký, obsluha zkrátka a dobře nestíhá. Všude se stojí fronty jak na banány za komunistů! To jsem eště nezažila. Čekáte na výtah (je tu 9 pater), čekáte na snídani (fronta lidí do 1. Patra, protože se pouštělo postupně!), oběd, večeři a dokonce i na baru u bazénu když chcete i jen obyčejnou vodu! Nikde po hotelu žádná dostupná pípa na vodu, limonádu, kávu jak to z dovolenych all-inclusive znám. Všude čekáte a doprošujete se a navíc Vám dají jen dva drinky na osobu. Ráno chcete dát ručník k bazénu - lidi běží, aby si tam mohli dát ručník první, aby zbylo místo, div se nemlátili lehátkami, musela jsem se tomu smát. I na ty se čekala fronta než otevřel někdo z personálu - ano čtěte dobře, fronta na ručník na lehátko. Na pláž sice byla možnost vzít pití ale bohužel jste ho vypili a mohli stát další frontu. Že by to bylo Covidem? Chtěli jsme tomu dát šanci.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Hned po prvním dnu ubytování nám však volali z recepce, že se máme stěhovat do jiného pokoje. Proč, to nám nedokázali pořádně vysvětlit a odbyli nás s tím, že nám sami dávají pokoj lepší, po rekonstrukci a zněli, jakobychom my byli nevděční. To, že jsme o to nestáli je nezajímalo. Pokoj byl sice po rekonstrukci, ale působil menší, všude samé ostré rohy, hrany a vysoké umyvadlo tak, že tam ani dcera nedosáhla je jí 5. Těžká prapodivná krychle což mělo být asi sedátko, které všude překáželo (dali jsme ho na balkon), jedna skříň a jeden šuplík. Ani stolečky vedle postele, jen dvě ostré desky. Asi kvůli designu, který jsme ale jako rodina příliš neocenili a litovali, že nás přestěhovali a to ještě v době, kdy jsme měli mít informační schůzku. Když jsme se ptali do kdy máme být přestěhováni, tak prý do hodiny, díky čemuž jsme samozřejmě prošvihli začátek schůzky. Tímto přesunem do nového pokoje mohu směle říct : nedoporučuji brát příplatek za výhled na moře! My ho dostali zadarmo, ale výsledek? Hotel je stranou k moři, architekt byl nejspíš opilý, oba výhledy ať už s příplatkem či bez vyjdou na stejno viz foto. Chybí lednička i trezor na pokoji. Na fotkách výhled s bazénem "bez pohledu na moře" , na druhé ten jejich "výhled na moře ala superior".

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Jídlo ŠKOLNÍ JÍDELNA. To je asi vše co k tomu říct. Nepochutnali jsme si. Snad jen neděle byla mořská jídla a maso dobré. Polévky žádné, když jsem se na ni zeptala, číšník se omluvil že to nedělají a že mám dát malé třeba dort. Z ovoce jen 2 melouny toť vše každý den. Snídaně děs, pořád to samé, jen 2 druhy šunky které malé nechutnaly. Studené párky hned na snídani. Nechápu recenze kde se takovéto jídlo chválí.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Nikdo se tu neusmívá, i když jsme zdravili a děkovali španělsky, milé jsou jen uklízečky. Ostatní jsou jaksi podivně napružení. U bazénu Němci kteří se chovali jako idioti! Hráli si v dětském brouzdališti opilí házeli tam tvrdým míčem, že dcerku málem trefili a když jsme je poprosili aby se přesunuli, že jsou tam děti, tak se nám vysmáli že mají také děti a ukázali na lehátka kde byli dvě miminka. Namítla jsem, že děti jsou ale na lehátkach a oni snad děti nejsou, zhlasili hudbu a dál dělali vyrvál, plavčík kousek od nás nic neřešil jen se opaloval. Němci zde můžou asi vše, protože tam pak rozflákali sklenice se střepy přímo do bazénu a plavčík pokrčil rameny a uklidil jen to okolo. No děs. Když jsme se chtěli objednat u delegátky na test proti covidu, prý to už není možné, protože prý ředitel tohoto hotelu vyhodil českého doktora a museli testovat na pláži. On Čechy prý moc nemusí a dle slov delegátky je trochu "horká hlava".. NEDOPORUČUJI!

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Jediná výhoda hotelu. Je blízko pláže a moře je relativně čisté. Bohužel se zde krade víc než jinde. Na pláži nás poprvé na dovolené za celý můj život okradli a to poslední den před odletem. Opravdu pozor. Mobily nechaly, ale 50 euro včetně drobných pryč. To jsme se jen ošplýchly ve vodě a tašku pod lehátkem.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Je tu relativně klid a v okolí nic neruší. Zároveň je blízko pláž i obchody a restaurace.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Zklamání..

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 45
z 63 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání