Napsat recenzi

Hotel Beverly Playa

Recenze hotelu Beverly Playa Hotel Vibra *** (Španělsko - Mallorca - Paguera)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2019
Přečteno: 186x
Recenze se líbila: 230 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel Beverly Playa-hezká dovolená.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Ubytováni jsme byli ve starším pokoji.Pokoj byl malý,ale vše funkční.Matrace byly staré,ale spalo se nám na nich dobře.V pokoji byla malá televize,dvě židle,stolek,u postelí noční stolky,skříň s posuvnými dveřmi se zrcadlem.Na balkoně byly dvě plastové židle se stolkem.Chyběl sušák na prádlo.Koupelna byla docela velká,umyvadlo s velkou odkládací plochou,wc,bidet,vana.Teplá voda tekla po celou dobu.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Jídlo bylo dobré, myslím,že si vybere každý.Podle recenzí jsem si myslela,že přílohy jsou pouze hranolky,ale není to pravda.My jsme měli i bramborovou kaši,rýži,krokety,těstoviny,vařené,pečené i smažené brambory,špagety atd.Nechyběl ani řízek-byl výborný,jednou byly krevety i kalamáry..Jídla je opravdu hodně.I pití bylo dobré.Jak pivo,tak koktejly,které jsem ochutnala.Při obědu a večeři si pití čepujete sami do skla,jinak se vše nalévá do plastových kelímků.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Někde jsem se dočetla,že hotel nemá ubytovací kapacitu pro tolik lidí,které si objedná.Nám se to sice nestalo,ale zájezdu,který přilétl den po nás ano.Chybělo16 pokojů.Lidé byli taxi odvezení do jiných hotelů,kde strávili noc.Když přijeli další den,stejně čekali tři hodiny na pokoje,protože nebyli ještě připravené.Personál hotelu je fajn.Jak animátoři,tak hlavně zaměstnanci za barem,berou všechno s humorem.Uklízečky se také snaží,i když nám vyměnili ručníky až den před odjezdem.Bazény jsou u hotelu dva,docela malé.Nejhorší je to s lehátkama,protože když obsluha otevře dveře,lidé doslova běží s osuškou,aby měli některé to lehátko.Dokud nejsou otevřené dveře,lidé se dostanou ven pouze hlavním vchodem.Nejvíc mě vadil nedostatek židlí u venkovního baru.Každý číhal,kdy se něco uvolní a pořád se nosily židle sem a tam.Fronty u venkovního a vnitřního baru se daly přežít.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž je od hotelu opravdu kousíček.Když běžíte a ukořistíte lehátko,tak můžete ležet u bazénu,nebo lidé leží u moře na svých dekách s vlastním slunečníkem,který je možný všude koupit.Lehátka u moře jsou dost drahá,ale také je možné si je koupit.Moře bylo čisté,nádhera.Pozorovaly jsme lodě,které připlouvaly k molu.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

U hotelu je opravdu kam jít.Všude v okolí je plno obchůdků a restaurací.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Po přečtených recenzích jsem z tohoto pobytu v tomto hotelu měla obavy,ale ty se nepotvrdily.V pokoji určitě chybí lednice a vadilo mi málo židlí u baru.Jinak OK.Moc se mi tam líbilo.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 45
z 63 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání