Napsat recenzi

Uspokojivá dovolená

Recenze hotelu Fergus Don Juan Resort (ex Gran Hotel Don Juan) **** (Španělsko - Katalánsko - Lloret de Mar)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 1 318x
Recenze se líbila: 443 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Zájezd koupen jako last minute, a proto jsme nevěděli, do čeho jdeme. Představovali jsme si něco klidnějšího, ale tohle bylo trochu moc. Hlavně, když se tam jezdí bavit celá Barcelona :-) Je to město diskoték.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Čekali jsme trochu něco lepšího, ale starší nábytek posloužil. Futra od dveří byly totálně vydřené od smetáků a toho, jak se tam vytírá. Na vyspání a sprchu to stačilo.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Strava nám vyhovovala, dalo se vybírat a neustále se doplňovalo. Jen tam bylo dost hostů a někdy se stoly nestíhaly odklízet. Vždy jsme si vybrali a nechápali cizince, kteří si naložili plné talíře a pak je tam nechali jen trochu rozvrtané.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Vybavení postačovalo k účelu dovolené, personál vpohodě. Animační programy jsme občas navštívili, ale byly toho většinou hodně pro děti. Míchané nápoje doporučujeme, jen se podávaly pouze do 22:00 a od půl byla na ně velká fronta, každý si nechal nalít a postavil se znovu do řady. Jinak lehátka u bazénu brzo ráno došla a hosté si je museli sami nosit k bazénu z velké hromady a pak někdo shodí ručník a lehátko zabaví, tak to naštve, případně nějaké děcka ručník posunou a lehnou si přímo na lehátko.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Ze vzdálenosti na pláž jsme byli velmi zklamaní, cesta tam byla úmorná přes městské uličky z kopečka na velkou pláž. K této pláži pravidelně připlouvá "lodní taxi", které nešlo moc slyšet, což nás udivilo. Nebo na druhou bližší pláž, která byla ovšem přes velký kopec nahoru a dolů. Takže jsme tam moc dlouho nepobyli. Moře bylo trochu studenější.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Nečekali jsme takový ruch. Při příjezdu na hotel jsme slyšeli odevšad hudbu diskoték a pianistu. Kam člověk vyšel, všude samá diskotéka a kluby. Večer bylo město velmi rušné a člověk se musel při chůzi pořád vyhýbat mírně podnapilým skupinkám. V blízkosti hotelu byl obchod, kde jsme kupovali především levnou balenou vodu.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Dovolená v hotelu ve velice rušném místě s pokojem k přespání postačujícím, dobrým jídlem. Nedovedu si představit, že na pláž by měly takový kus chodit děti.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Katalánsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání