Napsat recenzi

Pohodová dovolená v hotelu "neodolatelného milovníka žen"

Recenze hotelu Fergus Don Juan Resort (ex Gran Hotel Don Juan) **** (Španělsko - Katalánsko - Lloret de Mar)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 775x
Recenze se líbila: 466 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel Don Juan v Lloretu je tradiční ubytovací zařízení pro turisty, kteří přijeli na dovolenou k moři. Vybavení hotelu sice umožňuje různé aktivity, ale v zásadě je to "králíkárna" (nemyšleno nijak zle), kam dáte věci a hurá k vodě, a pak si zde zase přijdete nabrat spánkem síly na další den. Je to vhodné ubytování pro každého, kdo nemá nos nahoru a nechce bydlet přímo u moře.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Více než dostačující pro dovolenou u moře.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Strava byla pestrá a bylo jí dost, jen španělská kuchyně není evidentně příliš výrazná, tak pokud máte rádi kořeněná jídla a jídla s výraznou chutí, radši si zajeďte spíše někam jinam. Také to už ke konci pobytu bývá vcelku monotóní, hlavně snídaně, ale nakonec si přeci jen něco dobrého k snědku vyberete - hlad je totiž nejlepší kuchař.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Hotel slušně vybaven, personál v zásadě ochotný a milý. Samozřejmě se našli i jedinci, kteří svou práci asi moc nemilují, ale těch bylo naštěstí málo. Občas nepochopíte systém výměny povlečení a ručníků, ale denně máte víceméně čistý a uklizený pokoj, a to je hlavní.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Moře bylo krásně čisté, takže tam je to jednoznačně palec nahoru. Pouze vstup do něm je hodně strmý. Děti nebo starší lidé s tím mohou mít problém. Pláž už je díky některým jedincům poněkud v horším stavu, neboť je asi pár lidem zatěžko odnést pecku od broskve do koše, nebo mají pocit, že dřívko od nanuku je prostě dřevo, a to na pláž patří, ale i tak byly pláže udržované a jejich využití bylo v pohodě.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Okolí hotelu je ŽIVOT!!! Pokud máte rádi klid, tak určitě zvolte jiné ubytování. Tady je kolem samý krámek, "jídelna", atrakce, juchající sousedi na balkonech a kousek na hlavní jedna diskotéka vedle druhé. Pokud ale rádi ve dne nakupujete a v noci se bavíte, pak hurá do tohoto hotelu.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Zájezd se mi celkově líbil a jsem rád, že jsem ho absolvoval. Jednu opravdu černou kaňku ale přeci jen měl. Důrazně nikomu nedoporučuju výlety spojené s ochutnávkou vín, uzenin a cukrovinek. Pokud si totiž představujete malou místní vinárnu, kde vám nabídnou slíbené pochutiny (něco jako u nás sklípek), tak budete šededně zklamáni. Odvezou vás totiž do velkoobchodu, kam nenaženou jen vás, ale rovnou tři autobusy lidí, kteří se tam mezi sebou pletou. Víno sice ochutnáte, ale vlastně ani moc nevíte jaké, páč název a barva vám asi moc neřekne. A uzeniny? Jestli tam nějaké byly nakrájené, tak to zjistilo tak prvních 10 lidí a ostatní čekali, až se jedna jediná pokladní, kterou na to nasadili, uráčí při šnečím tempu opět něco nakrájet. A celkově na to bylo necelých 40 minut, což bylo vskutku málo, když v nich máte ještě vybrat, co si koupíte a odvezete domu pro své blízké. Zkrátka to je děsivé zakončení výletu, kdy vy jste naštvaní a obchod samotný přichází o kšeft, protože si těžko koupíte něco, co nevíte, jak chutná.

Takže zájezd ANO, výlet s ochutnávkou NE! ;)

Dovolená byla fajn, příště ale poznat zas něco nového!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Katalánsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání